Skocz do zawartości
IGNORED

Fajna piosenka, którą ostatnio usłyszałeś/aś

Jakew

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedziałem sobie - ostatni temat, w 2011 ani jednego. Ale usłyszałem niedawno ją, piosenka nazywa się The Fez i śpiewa ją stary zespół Steely Dan

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Powiedziałem sobie - ostatni temat, w 2011 ani jednego. Ale usłyszałem niedawno ją, piosenka nazywa się The Fez i śpiewa ją stary zespół Steely Dan

Zawszę tę piosenkę lubiłem.

Tak samo jak i tę poniżej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość papageno

(Konto usunięte)

http://www.youtube.com/watch?v=q71gvV9n9Cs

Gdybyś chciał być gentelmanem, napisałbyś aś/eś.

Po tej piosence przypomniało mi się, jaką sympatią wiele lat temu darzyłam

Clannad i tym podobne klimaty. A może nadal darzę? Będę musiała wkrótce sprawdzić :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam,

Ola

Gdybyś chciał być gentelmanem, napisałbyś aś/eś.

Chciałbym wzmocnić (pozytywne wzmocnienie, nowa koncepcja na forum, dynamit!) to co genialnie generuje Papageno - w razie wątpliwości "jak zachowałby się w mojej sytuacji gentleman?" myślcie - jak zachowałby się Papageno.

I@I - własnie kupiłem i to od razu dwie płyty tego Steely Dan!, nie lada odkrycie dla mnie.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Chciałbym wzmocnić (pozytywne wzmocnienie, nowa koncepcja na forum, dynamit!) to co genialnie generuje Papageno - w razie wątpliwości "jak zachowałby się w mojej sytuacji gentleman?" myślcie - jak zachowałby się Papageno.

I@I - własnie kupiłem i to od razu dwie płyty tego Steely Dan!, nie lada odkrycie dla mnie.

mianownik (kto? co?) - tetryk

dopełniacz (kogo? czego?) - tetryka

celownik (komu? czemu?) - tetrykowi

biernik (kogo? co?) - tetryka

narzędnik (z kim? z czym?) - z tetrykiem

miejscownik ( o kim? o czym?) - o tetryku

wołacz (o!) - o! tetryk!

Jeśli chcesz, mogę deklinować w liczbie mnogiej. Przynajmniej nie będziesz się czuł osamotniony.

Oczywiście warto nie zapomnieć - będąc gentlemanem - by na dzień dobry wypowiedzieć się w czyimś wątku na temat. Na temat. To trudne, ale możliwe po tresurze, Papa.

Proszę Państwa, no niestety. Papageno okazał się nieco mniej gentlemański niż w swojej naiwności sądziłem i właściwie popsuł, zasmrodził, storpedował wykreowany własnie wątek. Cóż...

Papgeno jest starym nauczycielem, belfrem. Z zawodu. Sami oceńcie czy jego zachowanie, nauczyciela przed emeryturą a może już na emeryturze, w tym tu wątku ...nie chcę już nic mówić żeby..., sytuacja jest po prostu tragiczna w Polsce... tacy ludzie tak głęboko są zranieni - a uczą dzieci - że nie potrafią przejść kulturalnie obok radosnego tematu o piosenkach...

I teraz pytanie - czy mamy znosić dysfunkcję, brać rózgi, tak jak belfer sie przyzwyczaił. Czy powiedzieć - nie, dziekuję za sadomaso panie psorze. Wolę radość.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Oczywiście warto nie zapomnieć - będąc gentlemanem - by na dzień dobry wypowiedzieć się w czyimś wątku na temat. Na temat. To trudne, ale możliwe po tresurze, Papa.

Proszę Państwa, no niestety. Papageno okazał się nieco mniej gentlemański niż w swojej naiwności sądziłem i właściwie popsuł, zasmrodził, storpedował wykreowany własnie wątek. Cóż...

Papgeno jest starym nauczycielem, belfrem. Z zawodu. Sami oceńcie czy jego zachowanie, nauczyciela przed emeryturą a może już na emeryturze, w tym tu wątku ...nie chcę już nic mówić żeby..., sytuacja jest po prostu tragiczna w Polsce... tacy ludzie tak głęboko są zranieni - a uczą dzieci - że nie potrafią przejść kulturalnie obok radosnego tematu o piosenkach...

I teraz pytanie - czy mamy znosić dysfunkcję, brać rózgi, tak jak belfer sie przyzwyczaił. Czy powiedzieć - nie, dziekuję za sadomaso panie psorze. Wolę radość.

Jakew, ja się chyba w Tobie zakocham. Cudownie pierdzielisz, to takie ożywcze, odmienne i nie stereotypowe (czyżby razem?). I bez sztampy. Wcale nie jesteś bufonem, jak mniemają niektórzy. Jesteś fantastyczny, choć niekiedy chamski. Ale to nic; cała reszta jest tak niesamowita, że Ci wybaczam.

P.S. Piosenek nie słuchałem ostatnio bo: w samochodzie mam tylko dwójkę, TV prawie nie oglądam, a jedyne piosenki które lubię, przedstawiam w wątku "Muzyka intymna". Oczywiście nie tylko piosenki.

P.S. Nie jestem - na szczęście moje i innych - nauczycielem.

Interesują mnie fajne piosenki. Kto tego nie rozumie - wy***rdalać z wątku. To piszę po 3. nietematycznej wypowiedzi Papageno.

Precz ode mnie pedale!

Chciałbym poinformować administrację forum, że nie będę kontynuować w sytuacji gdy agresywny pedał wypowiada się 100/100 nie na temat w potencjalnie znakomitym wątku na forum niezabezpieczonym przed agresywnymi pedałami.

Mój typ jeśli chodzi o ostatnie dni :)

A teraz z cyklu "jaka to melodia" ktoś wie co leci na tym filmie? Już to gdzieś kiedyś słyszałem, strasznie mi się podoba, niestety autor nie raczy odpisać na PW...

Fajna ta mulatka Zulon i w dośc nietypowym ustawieniu zespołowym występuje.

Jeżeli jest doskonała piosenka to są tacy którzy uważają że ta (a nigdy nie zaszła wysoka na listach):

Ale głównie chciałem swojego awatarka na godzinkę zademonstrować:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.