Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie naprawić wkladke MC Roksan Shiraz?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj urwał mi się jeden wtyk we wkładce Roksan Shiraz - tam te wtyki (czerwony, zielony, niebieski, biały) są na luźnych kabelkach. Widać za dużo majstrowałem przy tym i kabelek nie wytrzymał;( Tak naprawdę więc naprawa polegałaby tylko na wymianie jednego kabelka (albo od razu czterech aby ten sam rodzaj kabelka był). Shiraz to cholernie droga wkładka - nie chciałbym aby ktoś bawił się tym diy - czy wiecie gdzie w Polsce albo w Europie można ze spokojem ducha wysłać taką wkładkę do naprawy?

może zapytaj tego gościa co retipuje wkładki na ebay?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Przyjrzałem się tej wkładce - kabelki przylutowane są na zewnątrz, więc jeżeli nie dokonałeś mechanicznych zniszczeń, to do naprawy wystarczy ktoś z wprawną ręką i dobrą lutownicą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przyjrzałem się tej wkładce - kabelki przylutowane są na zewnątrz, więc jeżeli nie dokonałeś mechanicznych zniszczeń, to do naprawy wystarczy ktoś z wprawną ręką i dobrą lutownicą.

Siwowłosy pan Henio z lutownicą w ręku, okularami na nosie, zapałką w zębach i papierosikiem za uchem? No nie wiem, nie wiem...

Do punktu lutowniczego z drugiej strony dochodzi drucik od cewki. On jest taki cienki, że włos ludzki przy nim jest jak cuma okrętowa, co pancernik przy nabrzeżu trzyma.

Adam, na Twoim miejscu wysłałbym tę wkładkę producentowi i grzecznie poprosił o naprawę. Mają jakieś swoje sposoby żeby tego nie popalić w cholerę.

Pozdro,

Yul

prawdę powiedziawszy nie trybię dlaczego wkładka która kosztuje furę forsy jest tak tragicznie zaprojektowana i wykonana...

producent powinien naprawić ją na własny koszt i jeszcze kwiaty z upominkiem na przeprosiny przysłać ;)

Znając życie ,Roksan zaproponuje nowy typ, jako że naprawa tego jest nieopłacalna (z punktu widzenia producenta).Stary wybieg przy markowych produktach.Kup nowe-nasze tańsze w produkcji i mniej trawale w eksploatacji.My starego dobrego ci nie naprawimy,albo za cenę ustaloną przez NASA.

Proponuję kontakt z

Soundsmitsh USA,firma z wieloletnim doświadczeniem w MC

Svalaner audio Szwecja

Lub E bayowy Wiliam Hacker retiper.

Lub szukać porad na forach Roksanowiczów.

Cześć Adam napisz lub zadzwoń do:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) może coś doradzą lub pomogą, mieszczą się na Przymorzu.

Pozdrawiam z Zaspy

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.