Skocz do zawartości
IGNORED

Średni wiek użytkowników AS?

rafal735r

Średni wiek  

167 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile masz lat?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie średni wiek użytkowników Audiostereo. Zapraszam do ankiety!

dobrze byłoby wiedzieć w jakim celu chciałbyś od użytkowników uzyskać takie informacje, bądź co bądź - prywatne

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Sprzedam potem na bazarze. Przeciez jezeli ktos nie chce moze nie zaznaczac. A po drugie nie trzeba sie podpisywac. Ankieta jest anonimowa.

Ankieta nie jest anonimowa, wybrałeś wersję "publiczną" - jak zresztą ostrzeżenie przy ankiecie głosi:

To jest publiczna ankieta. Inni użytkownicy będą mogli zobaczyć twój oddany głos

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Dlaczego w ankiecie nie ma opcji; "Jeszcze się nie urodziłem" oraz "Już od dawna nie żyję"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ponieważ ankietę należy wypełnić osobiście, udział osoby upoważnionej jest wykluczony.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Dlaczego w ankiecie nie ma opcji; "Jeszcze się nie urodziłem" oraz "Już od dawna nie żyję"

Czysta dysrkiminacja! ;-)

Powrót po dłuższej przerwie...

• 3 tygodnie później...

Nic w ankiecie nie ma o jakim użytkowniku ta ankieta jest...czyli co kto i jak!Jeden używa jako tablice ogłoszeń(robiąc wielki byznessss)inny jeszcze inne ma potrzeby...poprostu określ o co ci chodzi...załozycielu.Jaki masz w tym byznesss?

Średni wiek użytkowników AS?

cóż, w 2005 to były głównie dzieci <20 lat, niestety link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest już nieaktywny

nie sądzę by to się zmieniło, podejrzewam, że średnia wieku nawet od tej pory spadła

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie podoba mi się ostatni próg "powyżej 50". Co to ma być? Takie lekceważące: "oraz ramole"? Że niby "powyżej 50" to już jakieś odpady społeczne, głuche to to, nieporadne? A fe, wstyd.

zwolennik łagodności

Nie podoba mi się ostatni próg "powyżej 50". Co to ma być? Takie lekceważące: "oraz ramole"? Że niby "powyżej 50" to już jakieś odpady społeczne, głuche to to, nieporadne? A fe, wstyd.

Co dopiero ci po sześćdziesiątce mają powiedzieć?

Matematycznie rzecz biorąc, z twojej ankiety nie będzie można wydedukować średniej wieku użytkownika przeciętnego forum. sp***doliłeś sprawę i cały wątek jest o kant dupy. Wyznaczyłeś przedziały. 1. Jakieś tam przedziały, nie wiadomo dlaczego akurat takie 2. Nikt nie będzie akceptował przydzielania się do twoich przedziałów 3. Arytmetycznie oczekuję na twój geniusz statystyczny przy publikacji wyników, bo nie wiem jak zamierzasz je okiełznać 4. Po co tobie to wszystko 4. Czy 735 w twoim nicku to model twojego bmw?

Ad 1, 2, 4 - Nie chce mi sie odpowiadac. Ad 3 - Czy tylko ja widze wyniki? Bo juz sie pogubilem.

Ad 5. Nie

Nic w ankiecie nie ma o jakim użytkowniku ta ankieta jest...czyli co kto i jak!Jeden używa jako tablice ogłoszeń(robiąc wielki byznessss)inny jeszcze inne ma potrzeby...poprostu określ o co ci chodzi...załozycielu.Jaki masz w tym byznesss?

Jeszcze nie wiem, ale zastanawiam sie nad tym. Moze sprzedam CBŚ czy cos takiego.

Czemu odrazu ramole, zobacz powyzej 50 jest tylko 4 osoby, ponizej 20, 6. Wiec przedzial akurat trafiony.

A teraz do calej reszty. Kto wam kaze glosowac? Nikt. To jesli sie boicie lub myslicie ze bede mial z tego korzysci nie glosujcie. Ot cala filozofia.

Zaraz zaloze sredni wiek sprzetu jaki posiadacie. Albo moze zony? Hmmm?

?👈

tak jak myslalem 20-40 no dobra myslalem ze to bedzie 20-45 ale to na plus bo i mlodski sie interesuja tym a to = nadzieja ze branza przetrwa

chwilowy brak działalności w audio.

Bo widzisz, to trzeba z umiarem, ale to przy(prze)chodzi z wiekiem:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.