Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic Viera TX-P50V20

bl4ck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam co myślicie na temat TV Panasonic Viera TX-P50V20 czy ktoś posiada owy model i ma jakieś porównania, chciał bym usłyszeć kilka słów na jego temat czy warto kupić ponieważ jestem przez wyborem telewizorka do oglądania filmów minimalnie 46 caly. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/75723-panasonic-viera-tx-p50v20/

Dzisiaj widziałem go w sklepie (sygnał blue-ray), obok stał S20,(obydwa 42") - w porównaniu to inna bajka. (czerń)

Pioneer doskonale wiedział co najważniejsze jest w TV, no i powstało Kuro.

Zdecydowanie lepszy od modelu S gdzie czern jest gorsza niz w seri X. Zdecydowanie bardzo fajny telewizorek, Pozstaram sie zorientowac cos wiecej w temacie. Czy jest przepasc od tanszej serii G ktora jest bardzo chwalona

To obecnie jeden z najlepszych TV na rynku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Witam dziękuję wszystkim za wypowiedź od dłuższego czasu szukam dobrego tv do nie dawna jeszcze myślałem nad łcd led samsunga c8000 ale to nie jest rozsądna cena... Zastanawia mnie jeszcze jednem fakt troszkę boję się w przypadku plazmy o efekt wypalania ten temat istnieje w nowych plazmach czy nie czytałem że przez około pierwszy miesiąc powinno się jak często przełącząc kanały i np oglądać filmy tak aby ekran równomiernie mógł się wypalic. To prawda czy brednie?. Prosił bym o szczera odpowiedź. Dziękuję.

V ma lepszą czerń i o to chodzi, reszta to "wodotryski".

Wypalenie jest zawsze możliwe zwłaszcza jeśli wykręcasz kontrast i jasność więcej niż potrzeba i gdy godzinami masz obraz statyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.