Skocz do zawartości
IGNORED

kompletowanie zestawu stereo

flamner

Rekomendowane odpowiedzi

Od trzech miesięcy przeglądam to forum w poszukiwaniu budżetowego systemu stereo. Na początku napaliłem się na sprzęt vintage, później za analogowy... Ale stwierdziłem ze nie ma się co pakować w stare klocki, bo po pierwsze nie mam czasu na poszukiwania, a po drugie nie mam za dużo miejsca na amplituner, wzmacniacz i gramofon. Przeszła mi ochota na zabawę w winyle, ponieważ trzeba w to sporo zainwestować i ogólnie jest z tym dużo roboty. No to teraz napisze co już mam: źródło-iMac >> dac-nuforce icon hdp >> słuchawki-grado sr225i jednak nie chcę na tym zaprzestać. Sytuacja wygląda następująco: Obecnie szukaj drugiego źródła czyli odtwarzacza cd, mogę przeznaczyć na ten cel ok 600zł. Planuję w najbliższej przyszłości zakup wzmacniacza(ok 1000zł) i monitorów(800zł). Proszę doradźcie mi coś. Zastanawiałem się na razie nad odtwarzaczem np. nad 514, resztę pieniędzy mógłbym przeznaczyć na rzecz wzmacniacza.

https://www.audiostereo.pl/topic/75976-kompletowanie-zestawu-stereo/

W chwili obecnej masz na allegro :

Wzmacniacze :

Sony TA-FA3ES za 899 zl

Audiolab 8000A za 850/900 zł

Marantz PM8000 aukcja

Primare A10 aukcja

Arcam Alpha 10 aukcja

Harman Kardon HK970 za 900 zł

Yamaha AX1050 za 899 zł

Marantz PM80 MkII za 600 zł

Odtwarzacze CD :

Harman Kardon HD980 za 720/799 zł

Sony CDP XB930QS za 799 zl

Cambridge Audio 640C za 575 zł

Audiolab 8000CDE aukcja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.