Skocz do zawartości
IGNORED

X-Tube DTS Surround

Zergonyac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie tak dawno, w gazecie LOGO, zauważyłem zapowiedź takiego gadżetu - X-Tube DTS Surround. Miał ktoś z Was z tym styczność ? Niektóre portale zagraniczne chwalą tą "lampę", widziałem też opinię, że jest to typowy gadżet, który pełni raczej rolę aplikacji dźwięku przestrzennego niż jakiegoś lampowego wzmacniacza słuchawkowego. Muszę przyznać, że mój lapek gra słabo (integra) i fajnie by było polepszyć sobie dźwięk nie tak dużym kosztem (chyba 80$?) - jednak czy warto ? Miał ktoś z Was styczność z tym gadżetem ? Co sądzicie o tym produkcie ? Wiem, że do typowych wzmacniaczy słuchawkowych to wyżej wspomniana "lampa" startu pewnie nie ma, ale jestem ciekaw waszych opinii. Pozdrawiam :)

https://www.audiostereo.pl/topic/77956-x-tube-dts-surround/

Po zlociszu sa chyba takie bajery na alledrogo... Ani to z lampa ani z dts nic wspolnego nie ma. Podobne efekty moza uzyskac stosujac odpowiednie filtry dajmy na to ustawiajac mikser ffdshow na "headphone virtual spatialization". Jedyne zalety to to ze jest to male i ma rzekomo 24b (nie znalazlem datesheetu zastosowanego w tym ukladu), ale za ta cene mozna kupic cos znacznie lepszego.

server unreachable;--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.