Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz CD do 2500 zł-nowy

hd 650

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jaki model CD możecie polecić do kwoty 2,5 kzł? Musi być nowy. Niby wiem co jest w sklepach i na allegro ale trudno mi się zdecydować.Marantz,CA,Arcam... Mam mętlik w głowie.Podoba mi się Vincent CD S2 - wart uwagi?

Pomożecie ?

Czy to czasem nie miałoby grac z hd 600 ? Bo taki wczesniejszy post gdzies czytałem.

Jesli tak, to śmiało kupuj Marantza , polecałbym model sa 8003 , sam mam taki i mam do niego podłączone sennheiser hd 585 i gra to bardzo dobrze. Przed zakupem cd , próbowałem kilku wzmaków słuchawkowych budżetowych , porównywałem też cd arcama i vincenta w porównywalnej cenie , ale dzwięk z dziurki tego Marantza był nieporównywalnie najlepszy . Są tylko dwie rzeczy: moje słuchawki są niskoomowe a Twoje wysokoomowe. No i ten marantz kosztuje wiecej niz 2500 jako nowy. Jest jeszcze model sa 7003, z danych w instrukcji wynika patrząc na symbol sekcji wzmaka słuchawkowego w cd , że w sa 8003 jest od inny niż w modelach 5004,6003 i 7003 . Tak czy inaczej koniecznie wez słuchawki i posłuchaj w sklepie jak grają z dziurki marantza , bo może być ok , pomimo tego że hd 600 są wysokoomowe.

sorry , błąd w cyferkach , moje sennheisery to oczywiście hd 595 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.