Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki nauszne do stereo

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam sluchawek do sluchania muzyki w domu. Z racji tej potrzebuje nausznych i bardziej wygodnych. Beda podlaczone do amplitunera i sluzyc rowniez w duzym % do sluchania radio. Nie slucham muzyki powaznej, zdecydowanie lubie kiedy jest obecny bass. Bioroc pod uwage, ze wiekszosc czasu na sluchanie mam wieczorem preferuje wygode w pozycji lezacej :). zakres cenowy 500-600 pln. ampli h/k 3490

wymyslilem puki co te ponizej:

-AKG K272 HD

-SONY MDR-XB700

-SENNHEISER HD380 PRO

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

https://www.audiostereo.pl/topic/78199-sluchawki-nauszne-do-stereo/

Z tego co pisałeś większość czasu na słuchanie masz wieczorami z swojego doświadczenia wiem że słuchanie wieczorem na słuchawkach typu otwartego ma jedną wadę czasem przeszkadza śpiącym obok domownikom tak jak w moim przypadku może warto się nad tym zastanowić przy wyborze słuchawek . Ja najczęściej słucham AKG K 701 ale wieczorami i wczesnym rankiem zmuszony jestem do używania słuchawek typu zamkniętego i tu używam SENNHEISER HD380 PRO moim zdaniem za nie duże pieniądze świetne słuchawki

Wybor sluchawek nie ma znaczenia pod tym wzgledem. To jest tylko alternatywa zastapienia kolumn do glosnego sluchania. Najwazniejsza jest dla mnie wygoda bez wzgledu na to czy ktos spi obok. Mialem wczesniej sluchawki douszne sennheiser w ktorych po zalozeniu slyszalem bicie wlasnego serca i kazdy dotyk kojazyl mi sie z badaniem lekarskim z punktu widzenia osluchujacego doktora. Nie chce powielac tych niemilych wrazen, chodz dzwiek byl b.dobry.

rodzi mi sie w glowie wachanie w tym wyborze teraz:

sennheiser hd 598 vs HD380 PRO

ps.

a sluchal ktos SONY MDR-XB700 ?

Znam HD595 i to bdb nauszniki, ale podobno 598 są od nich jeszcze lepsze - przekonaj się do nich na 100% :)

Zaś HD380Pro to bardzo przeciętne słuchawki z nadmiernym basem i wycofaną górą - grają bardzo podobnie do HD555.

<><

Bednaar dolozyles 1% i dopelniles szale. Sa dodatkowo solidnie wykonane z elementem drewna, kolor nietypowy-bedzie gitt! Dziekuje za wypowiedzi kupie 598.pozdrawiam Łukasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.