Skocz do zawartości
IGNORED

Stereo w jednym kawałku

shyguy

Rekomendowane odpowiedzi

Czuje się niezręcznie, ze pytam o coś takiego na tym forum, no ale gdzieś muszę zapytać.

Potrzebuje stereo w 1dnym kawałku (w jednej bryle wszystko łącznie z głośnikami) o niewielkich gabarytach. Sprzęt ma być maksymalnie mobilny i zagrać w kuchni, garażu i... na_grillu. Miniwieze odpadaja, sa niepraktyczne wg podanych zalozen. Większość tzw. radiomagnetofonów (choć magnetofonu często się już tam nie uświadczy) to totalnie badziewne plastikowe zabawki o takim też poziomie dzwięku. Kiedyś Panasonic robil calkiem przyzwoite sprzęty tego typu, a teraz?

Podpowiedzcie coś proszę - nawet nie musi mieć cd, wejścia usb (choć usb pożądane), byle w takim razie było line-in. Byle grało akceptowalnie i miało zapas mocy.

Dziś kupuje Logitech Squeezebox Boom - dlatego, ze mam kilka urządzeń tego systemu i serwer, który je karmi. Jednak bez sieci to praktycznie nie działa (no ma na szczęście line-in) i nie sądzę, żeby dał radę na jakimś imprezowym grillu.

https://www.audiostereo.pl/topic/78505-stereo-w-jednym-kawa%C5%82ku/

Może zapytaj tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Znam coś takiego...spełnia wymogi....nawet imprezę nagłośni...ale kosztuje chore pieniądze :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - nie wiem jak to gra, może nie być złe.

Ukryta Zawartość

Po Media Marktach jeszcze "walają" się tego typu urządzenia firmy JVC (widziałem całkiem niedawno w Gdańsku Oliwie)- dość spore gabarytowo, ale nawet Murzyn z USA nie powstydziłby się szpanować chodząc po ulicy i będąc obarczonym czymś takim. Wygląd dość industrialno/militarny, kolor także chyba jakiś maskujący. Na pewno gra głośno i posiada odtwarzacz płyt kompaktowych na stanie, grilla nagłośni spokojnie.

Cena ponad 1000zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-> zyzio

o! bardzo ciekawe. postaram sie tego jakos posluchac. dzieki.

To mają na stanie w sklepach firmowych iSpot, nie powinno być problemu :-) Siostrzeniec mi coś chyba wspominał, że to nieźle gra, bo akurat kupował tam słuchawki Bose'a i posłuchał parę ustrojstw przy okazji :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) <---- Tego jamnika JVC słuchałem tylko starszego modelu, na prawde dawał rade, sam się zdziwiłem

Ukryta Zawartość

Philips Fidelio S9000, B&W Zeppelin,

I troche wieksze.

Philips DCM580

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Naprawde Wam dziękuję - myślałem, że trudno będzie coś znaleźć, a tu proszę całkiem ciekawe propzycje.

-> majkeljot

bardzo ciekawa propozycja, sensownie i jednoczesnie calkiem grilowo.

Od kilku chwil bawie się Logitech Squeezebox Boom i to jest całkiem sympatyczne urządzenie. Gdyby było jeszcze USB to bomba (tylko ta cena...). Jesli ktoś ma w domu już funckcjonujący system oparty o Squeezeboxy to bardzo fajne uzupelnienie. Malutki sprzęcik, a gra naprawde przyzwoicie jak na taka zabawkę. Mozna go przestawic w dowolne miejsce gdzie chcemy miec akurat towarzystwo ulubionej muzyki. Oczywiscie dużego grilla nie obsłuży - stąd wątek i Wasze propozycje jak najbardziej aktualne!

najlepiej brzmiący cd radio budzik świata;))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

jeszcze uzupełniam o (propozycja z watku o mini-wieżach):

Ukryta Zawartość

ja już chyba za stary jestem na coś takiego : )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.