Skocz do zawartości
IGNORED

Sony MDR-V500DJ vs. AKG 518 Dj

damian0814

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy do czego? Jak do dj'ki to zdecydowanie sony (rewelacyjne tłumienie), ale są blisko 2x droższe. Nie oszukujmy się te wynalazki z allegro za mniej niż 300 to marna chińszczyzna z atremantowymi logami.

miałem kiedyś v500, tłumią dobrze ale jakość dźwięku jest bardzo przeciętna, jest jak by zapiaszczony i ziarnisty. Na duży plus jest metalowy pałąk. Zapłaciłem za nie 150zł bo były sprowadzone z niemiec z jakiejś wyprzedaży, jeśli miał byś dać za nie 150 - 200zł to warto w innym wypadku nie są warte swojej ceny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ja bym wziął osobiście te w swojej cenie moim zdaniem najlepsze, kiedyś nawet tiesto na nich grał i paru innych dj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Amnesia miałeś PODRÓBY! Oryginalne 2 lata temu kosztowały 500PLN i wszelkie wynalazki z wyprzedaży z Niemiec czy spady z ciężarówek za 150PLN to nie były produkty Sony tylko podkóbki. Więc nie pisz, że je miałeś czy że ich słuchałeś bo to bzdura! Te słuchawki grają bardzo dobrze, tłumią również wzorowo.

szkoda że porównywałem je ze sklepowymi i były identyczne, zresztą przywiózł mi je znajomy, który kupił je w niemieckim media markt ;) nie było podrób v500, podrabiane były tylko v700 i 2 lata temu nie kosztowały 500zł tylko 360zł, bo przed zakupem patrzyłem na ceny w djshopie.

Dobra, już trochę się dowiedziałem o tych firmy SONY i już wiem że te co widziałem za 150zł to były podróbki.

A co sądzicie o tych AKG?? Chyba że macie dla mnie jakąś inną propozycję w cenie do 180zł??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.