Skocz do zawartości
IGNORED

Sennheiser rs 180 czy rs 170?

@ndrew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zastanawiam się nad wyborem tych 2 słuchawek.

Muzyki słucham różnej.....czasami Nirvana,Sade,L.Cohen..a czasami "muzyki na topie".....

Słuchawki będą przeważnie podpięte pod HK 430 ( choć zdarzy się,że podłączę je pod xboxa jak najdzie mnie ochota na wieczorne granie :-)

Nie jestem audiofilem, po prostu zalezy mi na czystym,dynamicznym brzmieniu.

Wiem,że 180 mają konstrukcję otwartą (nie zależy mi na odseparowaniu się od otoczenia), a 170 zamkniętą.

Proszę o poradę....nie bardzo mam jak odsłuchać razem te 2 modele......

Dodam,że interesują mnie tylko słuchawki bezprzewodowe....

https://www.audiostereo.pl/topic/80195-sennheiser-rs-180-czy-rs-170/

Witam.

Zastanawiam się nad wyborem tych 2 słuchawek.

Muzyki słucham różnej.....czasami Nirvana,Sade,L.Cohen..a czasami "muzyki na topie".....

Słuchawki będą przeważnie podpięte pod HK 430 ( choć zdarzy się,że podłączę je pod xboxa jak najdzie mnie ochota na wieczorne granie :-)

Nie jestem audiofilem, po prostu zalezy mi na czystym,dynamicznym brzmieniu.

Wiem,że 180 mają konstrukcję otwartą (nie zależy mi na odseparowaniu się od otoczenia), a 170 zamkniętą.

Proszę o poradę....nie bardzo mam jak odsłuchać razem te 2 modele......

Dodam,że interesują mnie tylko słuchawki bezprzewodowe....

Naprawdę nikt nie jest w stanie udzielić fachowej odpowiedzi???

witam

sam mialem ten sam delemat. kupilem jednak rs 180 i gra to z hk980 i hd980. Powiem szczerze ze innych sluchawek nie sluchalem (sorki oprocz rs 110 ale to inny przedzial cenowy) ale to chyba i dobrze bo te rs 180 graja bardzo dobrze nie ma zadnych zaklocen i sa bardzo wygodne. Na pewno sa lepsze jak i gorsze sluchawki od tych ale jak pisalem wczesnien nie prownywalem wiec nie zastanawialem sie 5 lat a wyboru nie zaluje.

Mialem rs170 i oddalem po 2 dniach, szumy, bzyczenie , nie dalos ie na nich sluchac ... po tej przygodzie uwazam ze nie warto ladowac sie w bezprzewodowe, jak bedziesz chcial sluchac z innego zrodla , za kazdym razem musisz przenosic nadajnik, baaaardzo to uciazliwe, za cene rs180 kupisz cudne kabloweczki ... zastanow sie.;) Pozdrawiam

Mam rs180. Używam ich głownie do KIna domowego i do słuchania radia ma necie. Zero szumow, zakłóceń itp. Zasięg za...sty. Poza domem mogę słuchać bez problemów. Co do jakości dźwięku to grają ja słuchawki przewodowe w granicach 500 - 600 zł. Kolega wyżej miał najwyraźniej 170-tki z usterka (co niestety często się sennkom zdarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.