Skocz do zawartości
IGNORED

jaki cd do Musical Fidelity E10? I pytanie o serwis.

elduce

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna posiadam wzmacniacz Musical Fidelity E10 który się doskonale skomponował z moimi kolumnami AE Evo III i generalnie jestem z tego zestawu bardzo zadowolony. Cd z którym to gra to HARMAN KARDON HD 740. I tu pytanie czy warto wymienić tego Harmana na Musical Fidelity E60, ewentualnie E600? A może chwalony na forum Arcam Alpha 8?

Drugie pytanie, jest o serwis Musicala. We wzmacniaczu jest trochę walnięty przedwzmacniacz. Czy ktoś z uzytkowników MF, może zna jakiegoś sprawdzonego fachowca-serwis do którego można by było wysłać wzmacniacz w celu przeglądu oraz naprawy przedwzmacniacza?

• Redaktorzy

Przypuszczam że serwis można zlecić dystrybutorowi, tj. Audio Klanowi. Nawet jeśli ich przerośnie, to zawsze mogą posłać do Antony Michaelsona, bo MF serwisuje stare modele.

Dzięki wielkie za namiar, trochę boję się kosztów, ale z drugiej strony to nie wiem czy za 900 zł (cena za jaka kupiłem MF E10), uda mi się kupić coś co równie ładnie zagra z moimi kolumnami, więc chyba warto:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.