Skocz do zawartości
IGNORED

NAD 3155 warto?

brenzo500

Rekomendowane odpowiedzi

Można się podpiąć? Bo chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, jak to wygląda z nad-em. Ostatnio słuchałem modelu chyba C316 Bee z Audio Academy Phoebe 3. Odniosłem wrażenie, że zagrało to zbyt ciepło, kluchowato. Czy starsze modele mogą pochwalić się większą naturalnością?

https://www.audiostereo.pl/topic/80413-nad-3155-warto/#findComment-2154901

Aktualne wyższe modele tzn tu mam na myśli 352 czy 355 nie mogą się pochwalić niczym. Słuchałem NAD-a 352 i 355.. Przed słuchaniem był moim faworytem jako fana firmy NAD. Odpadł po kilku minutach. Rozlały buczący bas, zero jakiejkolwiek selektywności. Kicha krótko mówiąc. Mój stary NAD 7130 mimo wieku grał dużo lepiej i inaczej. A z podłączonym CD bezpośrednio pod końcówkę to wogóle lepiej.

https://www.audiostereo.pl/topic/80413-nad-3155-warto/#findComment-2155198

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.