Skocz do zawartości
IGNORED

LCD LED 46 cali kwota nie więcej niż 3600

Mariusz199

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich serdecznie, nazywam się Mariusz.

Chcę zakupić tv do oglądania filmów mkv i hd oraz dvd, lubię też sport głownie piłkę nożną.

od tv wymagam aby dobrze radził sobie z filmami dynamicznymi HD i ze sportem, jeśli chodzi o telewizję nie będę oglądał bo nie mam enki, polsatu cyfr itp a zwykłej telewizji w ogóle nie oglądam. 46 cali będzie dobrym wyborem do oglądania z 3,5 metra tak mi się wydaje, zwłaszcza, że będzie to sygnał wysokiej jakości.

co byście polecili?

nie kupisz 46' LEDa w tej cenie, druga sprawa że 46' to jest za mało na sygnał HD z 3,5m (sam mam 46' ale z 2,5m, chętnie zamieniłbym na 50')

do dynamicznych filmów czy sportu lepsza jest plazma, w tej cenie spokojnie kupisz bdb model LG 50PK350 / PK550 (tryby obrazu thx, więcej złącz) albo za minimalnie więcej Panasonic 50G20

kupisz, ale wybór nieduży

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale jakbyś dołożył 100 to

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

123... test

kupisz, ale wybór nieduży

Ukryta Zawartość

ale jakbyś dołożył 100 to

Ukryta Zawartość

w czym Philips 46PFL5605 jest gorszy od sharp 46 le 810?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zgadzam się z kolegą don111, jednakże ja osobiście sugerowałbym raczej plazmę Panasonica, z której sam korzystam. Telewizory oparte na technologi LED, czy pośrednie czy bezpośrednie, nie są tak dynamiczne jak plazmy. Natomiast bardzo dużą zaletą telewizorów LED, tutaj biorę pod uwagę tylko SHARP'a, jest duża energooszczędność. Miałem okazję sam mierzyć pobór mocy w dziesiątkach telewizorów i SHARP pokazał konkurencji miejsce w szeregu. Wracając jednak do meritum tematu, plazma, i jak dla mnie Panasonic :)

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Witam Wszystkich serdecznie, nazywam się Mariusz.

Chcę zakupić tv do oglądania filmów mkv i hd oraz dvd, lubię też sport głownie piłkę nożną.

od tv wymagam aby dobrze radził sobie z filmami dynamicznymi HD i ze sportem, jeśli chodzi o telewizję nie będę oglądał bo nie mam enki, polsatu cyfr itp a zwykłej telewizji w ogóle nie oglądam. 46 cali będzie dobrym wyborem do oglądania z 3,5 metra tak mi się wydaje, zwłaszcza, że będzie to sygnał wysokiej jakości.

co byście polecili?

Co daje wg. Ciebie LCD LED (wzgl. LCD ze zwykłym pośw.) poza energooszczędnością?

nie wiem, energooszczędność nie jest dla mnie ważną rzeczą, wolałbym ładniejszy obraz w filmah HD i nie nie rozmazującą się piłkę w czasie oglądania meczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.