Skocz do zawartości
IGNORED

aktualizacja oprogramowania > Onkyo TX-NR609

Maciejosss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

od kilku dni jestem posiadaczem ww amplitunera , w sobotę połączyłem go z internetem w celu słuchania radia internetowego > super sprawa

po wyszukaniu stacji RMF i w celu jej odtwarzania pojawia się napis "cannot play" i radyjko nie gra

zastanawiam się nad aktualizacją oprogramowania przez wejście LAN , amplituner podaje czas 60min , a w tym czasie kompletnie nic nie dotykać

czy uzyskam przez to większy dostęp do radia ?

czy aktualizacja czegoś nie popsuje ?

czy lepiej może przez USB ( 609-tka ma USB ) ?

Nic nie popsujesz, chyba że nagle zasilanie Ci w domu siądzie podczas aktualizacji :) Czas będzie krótszy ponieważ są to uśrednione wyliczenia. Aktualizuje urządzenia bardzo często i jak do tej pory nic się nie stało. Chociaż kolega aktualizował BD Denona i teraz nie może urządzenia uruchomić :) Ale nie martw się i do dzieła :)

w necie nie znalazłem aktualizacji aby nagrać na pen driva , i kusi mnie zrobienie to przez neta , ale z racji ,ze jest to bardzo świeży model , może nic to nie da , bo amplituner nie znajdzie aktualizacji

Kolego, bez przesady. Jak nie znajdzie aktualizacji to nic się nie stanie. Jak zacznie aktualizować system to się ciesz i nie przejmuj się. Alleluja! I do przodu...

Amplituner kupiłeś z Polską gwarancją?

No to o co sie martwisz w razie problemow z aktualizacja firma Onkyo sie tym zajmie. ale nie rozumiem czego sie obawiasz, teraz pierwsza rzecza jaka sie robi po zakupie tego typu urzadzen mimo ze sa nowki jest wlasnie aktualizacja softu. Przykladowo kupujac swierzego TVka od Samsunga robisz to zaraz po uruchomieniu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.