Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner Kenwood KRF-V5080D????

B_laik

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos moze mi powiedziec cokolwiek na temat tego amplitunera? Wiem, ze to nowość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To link do strony producenta, ale nie ma tam nic np. czy moc na kanał to RMS, DIN czy wogole MAX, albo jaka jest impedancja na wyjsciu?

Wydaje mi sie na pierwszy rzut oka ze oferta jest godna zainteresowania dlatego czekam na porady i opinie(może juz ktos taki ma :-) ).

[obrazekLUKASZ-120520_1.jpg]

post-2708-100005155 1170256399_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/8267-amplituner-kenwood-krf-v5080d/

Kenwooda almli są raczej mało popularne a zwłasza w Polsce,ja bym Kedwooda nie kupował ,sa inne lepsze propozycje np denon,onkyo,yamaha,h/k według mnie Kenwood jest duzo słabszy od nich ,frytkownice albo zmywarke można kupic to raczej maja dobre;)))) POZDRO

Co do frytkownic elfan to zdaje się że są dwa różne Kenwoody. Ten drugi nie robi frytkownic tylko to co na obrazku.

A co do kupowania tego :)) nie mam pojęcia jak to gra; ale to nie jest tzw. bezpieczny wybór bo nikt tutaj chyba kenwooda nie ma:) więc jak gra to i tak sie nie dowiesz; i stracisz tą niesamowitą rozkosz posiadania sprzętu który wszyscy chwalą :D

Napewno nikt nie ma tego akurat kenwooda :-) (nie widziałem go jeszcze nigdzie w Polsce) bo wybieram sie za zachodnia granice i chciałbym kupic cos co by grało dosc głosno i w granicach do 2000 PLN. Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.