Skocz do zawartości
IGNORED

Jak ustawic Epos els (lub kazdy inny) sub do hi fi ?

luckyguliver

Rekomendowane odpowiedzi

Hey

Pisze bo jestem lekko zdesperowany. Kupilem niedawno urzywany Epos els sub do moich monitorow Leema Xero bo wydawalo mi sie, ze brak im "ciala". .Okazalo sie, ze bas sie pojawil ale zatopil czy zalal srednie i wysokie tony. Sam bas stal sie ciezszy ale za to jakby mniej zroznicowany i precyzyjny.Zdecydowalem sie na ten sub dlatego ,ze wg producenta zostal wlasnie stworzony do hi-fi. Przeczytalem tez wiele pozytywnych opini urzytkownikow i recenzentow. Oczekuje wiec wiecej... Mam z tylu cztery pokretla :volume,low filter, hi-filter, phase. W zasadzie tylko krecenie dwoma (volume i hi-filter)zmienia cokolwiek. Wg instrukcji pokretlo phase ma zastosowanie przy kinie domowym i pieciu glosnikach ale co z low filter?

Moj pokoj ma ok 8 metrow kwadratowych i ma ksztalt prostokata. Czy nie jest za maly na sub?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.