Skocz do zawartości
IGNORED

Philips O'Neill SHO czy SKULLCANDY SC-GI

Zeely

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Zastanawiam się nad zakupem słuchawek i zaciekawiły mnie SKULLCANDY SC-GI jednak nie podoba mi się wbudowana regulacja głośności (dla mnie bezużyteczny gadżet) oraz fakt, że przewód odłącza się dość daleko od samych słuchawek. Drugimi słuchawkami nad jakimi rozmyślam są Philips O'Neill SHO w których obawiam się o złe przyleganie do uszu. Szukam słuchawek nausznych, wygodnych i w miarę głośnych jak dla sprzętu mp3 do jakiego to będę je stosować, a także chciałbym aby były gotowe na ewentualną naprawę w przypadku uszkodzenia (jak np. Philips O'Neill SHO pozwala łatwo wymienić przewód na nowy).

Które z nich waszym zdaniem są lepsze?

A może polecacie zupełnie inne, takie które byłyby bardziej odpowiednie do moich oczekiwań?

Proszę o jakąś pomoc w wyborze bo tym razem nie chcę zakupić 4WORLD'ów za 40zł...

Z góry wszystkim dziękuję.

Pozdrawiam Zeely.

Trzymaj się z daleka od firmy Skullcandy.

Od słuchawek z nazwiskiem w nazwie (poza Q701) też.

A mógłbym prosić o jakieś uzasadnienie?

Podłączyłem kiedyś pod oba te produkty swój odtwarzacz mp3 i wszystko było świetne (jak o dźwięk chodzi)

Swoją drogą jak te odradzasz to może co byś polecił tak by mniej więcej było zgodne z moim opisem powyżej?

A może są jakieś słuchawki z wbudowanym wzmacniaczem które byłby tutaj godne polecenia?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aukcja nie moja i nie znam sprzedawcy, natomiast znam słuchawki - bierz, bo warto !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Szczerze odradzam słuchawki SkullCandy! Jest tyle innych lepszych.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.