Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo TX-DS989 + Jm Lab Electra 900

samsii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do kupienia taki zestaw

Onkyo TX-DS989 +

Jm Lab Electra 926 x 2 , cc900, 2 x sr900 , sw 900 - czyli w sumie kompletny set głośników z serii 900 .

Posiłbym o info czy taka kombinacja ma sens ? Jeżeli tak to ile powinienem za to zapłacić aby nie przepłacić ?

Dzięki za pomoc ,

Pozdrawiam,

Piotr

https://www.audiostereo.pl/topic/83187-onkyo-tx-ds989-jm-lab-electra-900/

To już sprzęt z wysokiej półki więc zarówno kina jak i stereo będzie już na poziomie. Do tego jakiś dobry bluray z wyjściami analogowymi i będziesz mieć kino "Pełną gębą" a do tego niezłe stereo. Co do ceny ciężko powiedzieć bo mało tego sprzętu z drugiej ręki.

jmlab electra fajny zestaw kolumn do kina domowego na pewno nie bedzie tani jak mozesz kupic go za 10000 pln to super okazja ,co do Onkyo nie brałbym,sprzet stary i jak cos padnie to tylko problemy,i wcale nie gra wybitnie mimo tego że to najwyzszy model sprzedawany w Polsce około 7 lat temu,wart max 2000 pln,kolumny super,lepiej do nich procesor i koncówki mocy.nawet taki Arcam i 5 monobloków nawet Kody zaskoczy cie to.

Gościu podał cenę , chce 8000 zł za wsio ? Głośniki , Onkyo tx-ds989 , oraz cd-player Onkyo z tej samej linii modelowej co amplituner.

Ja naprawdę chcę słuchać głównie muzyki w dobrej jakości. Brać ?

Pozdr,

Piotr

Gościu podał cenę , chce 8000 zł za wsio ? Głośniki , Onkyo tx-ds989 , oraz cd-player Onkyo z tej samej linii modelowej co amplituner.

Ja naprawdę chcę słuchać głównie muzyki w dobrej jakości. Brać ?

Pozdr,

Piotr

Mimo, że jest to drogi sprzęt to zawsze istnieje ryzyko, że ci się nie spodoba. Albo umawiasz się na odsłuch albo podejmujesz ryzyko. Tak jak pisałem jak byś się nie zdecydował podaj mi namiar na tego kolesia i być może coś sobie wezmę.

Mimo, że jest to drogi sprzęt to zawsze istnieje ryzyko, że ci się nie spodoba. Albo umawiasz się na odsłuch albo podejmujesz ryzyko. Tak jak pisałem jak byś się nie zdecydował podaj mi namiar na tego kolesia i być może coś sobie wezmę.

kolumny sa warte wiecej tak wiec ja chetnie tez bym je kupił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.