Skocz do zawartości
IGNORED

NAD 512 co w środku

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

>Fadeover

Masz jakąś inną skrzynkę.Wraca z wiadomością ,że twój serwer nie przyjmuje plików .zip

>Leszek

Nie ma sprawy.

>ABS

Testowałem te OP-AMP-y w kilkunastu odtwarzaczach,zarówno z przetwornikiem jedno jak i wielo bitowymi.Za każdym razem to samo.BB2604 jest trochę bardziej szczegółowy,w średnicy szczególnie i może ma ciut lepszą przestrzeń,za to zawsze gra sucho i ma zapiaszczone wysokie.BB2134 gra gładko i przyjemnie,ma czystsze wysokie tony i ogólnie gra bardziej naturalnie,wokale sa ładniejsze.Generalnie sprawdzał mi się lepiej od 2604 w 99% przypadków.Tak więc mnie nikt nie musi przekonywac bo swoje wiem,ale to jest moje zdanie.

Poza tym temat OP-AMp-ów jest mi trochę obojętny bo najlepsze efekty daje ich wywalenie i zastąpienie dyskretnym stopniem analogowym (ew. lampowym).

Pozdr.

>Bartek1

Ja rowniez przetestowalem w przeciagu 3lat chyba wszystkie opy w roznych konfiguracjach, swoje zdanie mam, a jest ono zupelnie odwrotne niz twoje :) Uwazam 2604 za scalak najciemniejszy, ktory gra piekna barwa, ale malo skontrolowanym basem i slaba rozdzielczosc, co do szczegolow i przestrzeni zdecydowanie lepiej wypada 2134, ale jest bardziej techniczny. Zgadzam sie w temacie dyskretnego stopnia analogowego,ew. lampowego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.