Skocz do zawartości
IGNORED

Exposure XXV RC

Noru

Rekomendowane odpowiedzi

Nabyłem, słucham...i mnie wciągnęło :)

No i postanowiłem temu jakże rzadko spotykanemu na rynku wtórnym, ciekawemu wzmacniaczowi stworzyć wątek w którym to mile widziani będą ludzie zainteresowani ta serią Exposurów chcący się czegoś o nich dowiedzieć a jeszcze milej ludzie mający z nimi styczność i mogący coś o nich napisać. Prosiłbym o trzymanie się wątku i nie pisaniu o wszystkim i o niczym ale konkretnie o tym modelu, ewentualnie o innych modelach z serii X...

Za co z góry serdecznie dziękuje.

Ja jak się jeszcze troszkę osłucham i pokombinuje z zestawieniami z różną elektroniką to napisze coś konstruktywnego na jego temat bo narazie to mnie wmurowało jak go usłyszałem :) ...a Audiolab się na mnie obraził i leży zazdrosny... :)

https://www.audiostereo.pl/topic/84903-exposure-xxv-rc/

Witam.

Miałem tego Exposure XXV, to starsza seria wzmaniaczy, ale raczej lepsza od wsółczesnych, bo znam 2010 i ten moim zdaniem słabszy - dźwięk techniczny. Nie do końca mogę się wypowiedzieć o XXV, bo pomimio tego, że miałem tego Exposure w moim zestawie, to moje kolumny zdecydowanie bardziej lubią się z lampą. Dźwięk XXV oceniam jako muzykalny, ale i też spokojny. Raczej do jazzu niż rocka. No, ale z innymi kolumnami może pokaże więcej pazura.

https://www.audiostereo.pl/topic/84903-exposure-xxv-rc/#findComment-2233310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.