Skocz do zawartości
IGNORED

Japan - Poland / Belarus

spodaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/85073-japan-poland-belarus/

W skrócie - biedni ludzi, w biednej części kraju, wykorzystani do prymitywnej nagonki na UE. Wg autora własność państwowa jest lepsza niż prywatna, a wzorem do naśladowania jest Białoruś i PGR-y.

Audiophools - goo.gl/NJkF8

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Film wygląda na typową propagandówkę, która może oddziaływać na pewne grupy wyborców. Nie ulega jednak wątpliwości PGR-y w Polsce z premedytacją zniszczono - nie wiem czy zrobiono tak samo w jakimś innym "demoludzie" z tamtejszymi "pegeerami". Inne zasygnalizowane tam polskie tematy też nie są powodem do chluby. Ciekawi mnie tylko na czyje zlecenie powstał ten materiał - bo tak naprawdę zleceniodawca też jest temu winny.

bady

Nie ma bardziej rozpitego środowiska niż pracownicy byłych pgrów.Oczywiście ,że mogli założyć biznes np. skup butelek.

A tak na poważnie.Chyba nie sądzisz,że w kapitalizmie każdy prowadzi swój biznes?

dziadekwłodek

Uważasz,że PGRy należało dalej utrzymywać?

A to jesteś dobrze zorientowany ? Byłeś tam, rozmawiałeś z ludźmi ?

Akurat bylem,a dla tych co nie byli tez nie problem sie dowiedziec jaka jest prawda,wystarczy poczytac gazety lub poogladac tv.

Akurat bylem,a dla tych co nie byli tez nie problem sie dowiedziec jaka jest prawda,wystarczy poczytac gazety lub poogladac tv.

Tak. Zwłaszcza nasze gazety i naszą telewizję. Baardzo dużo można się dowiedzieć. Ja oprócz tego że byłem, to jeszcze z ludźmi rozmawiałem, którzy mieli różne poglądy. A najciekawsze jest to, że około 90% moich rozmówców opowiadało się za obecnym prezydentem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

bady

Nie ma bardziej rozpitego środowiska niż pracownicy byłych pgrów.Oczywiście ,że mogli założyć biznes np. skup butelek.

A tak na poważnie.Chyba nie sądzisz,że w kapitalizmie każdy prowadzi swój biznes?

dziadekwłodek

Uważasz,że PGRy należało dalej utrzymywać?

Niektóre z pewnością tak, ale po zmianie sposobu zarządzania. Chyba nie wszystkie przynosiły straty.

Tak. Zwłaszcza nasze gazety i naszą telewizję. Baardzo dużo można się dowiedzieć. Ja oprócz tego że byłem, to jeszcze z ludźmi rozmawiałem, którzy mieli różne poglądy. A najciekawsze jest to, że około 90% moich rozmówców opowiadało się za obecnym prezydentem.

Tak za glebokiej komuny w polsce tez wiekszosc sobie chwalila,bo sie bali powiedziec prawdy.zapewne tam jest teraz tak samo.ludzie sie boja mowic prawde.Co do telewizji to masz racje,nasza telewizja prawdy nie pokazuje.

dziadekwłodek

Z naciskiem na chyba!

Krak_oN

Tytułem komentarza do dyskusji.Ludzie odrzuceni i zwykli nieudacznicy istnieją wszędzie.Do tego zykła głupota.

Ciekawe,że te zachwyty nad Białorusią pojawiły się w czasie gdy gospodarka w tym kraju załamuje się.

Czekamy teraz na kolejne,obiektywne filmy o Kubie i Płn. Korei.

Tak za glebokiej komuny w polsce tez wiekszosc sobie chwalila,bo sie bali powiedziec prawdy.zapewne tam jest teraz tak samo.ludzie sie boja mowic prawde.Co do telewizji to masz racje,nasza telewizja prawdy nie pokazuje.

Jakoś nie zauważyłem żeby się bali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.