Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze sale odsłuchowe we Wrocławiu?

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sly30

(Konto usunięte)

Witam.

Wiem, że we Wrocławiu jest jakaś dobra sala odsłuchowa a może nawet kilka.

Gdzieś tu na forum było nawet zdjęcie ale jakoś nie mogę tego znaleźć.

Może mi ktoś podać jakieś adresy? Akurat będę tam chyba we wtorek to przy okazji może rzucę okiem na dobrze zaadoptowane pomieszczenia.

Pozdrawiam

sly30

Witam.

Wiem, że we Wrocławiu jest jakaś dobra sala odsłuchowa a może nawet kilka.

Gdzieś tu na forum było nawet zdjęcie ale jakoś nie mogę tego znaleźć.

Może mi ktoś podać jakieś adresy? Akurat będę tam chyba we wtorek to przy okazji może rzucę okiem na dobrze zaadoptowane pomieszczenia.

Pozdrawiam

sly30

Witaj,

Tu masz namiary na salę odsłuchową:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ta sala odsłuchowa rzeczywiście robi wrażenie ... przepiękna robota. Cały ten sklep to jeden z najlepszych salonów audio w Polsce. Reszta sal odsłuchowych we Wro to typowe pokoje z pewnymi elementami poprawiajacymi akustykę, ale nie ma tego efektu wizualnego co w Fusic. Inne sklepy w których są sale do odsłuchow to np. Moje Audio i Strefa Dźwięku (znajdziesz w googlach). Są tam fajni ludzie którzy na pewno cię nie oleją.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Gość sly30

(Konto usunięte)

Witaj,

Tu masz namiary na salę odsłuchową: http://www.fusic.pl/spacer/ Ta sala odsłuchowa rzeczywiście robi wrażenie ... przepiękna robota. Cały ten sklep to jeden z najlepszych salonów audio w Polsce. Reszta sal odsłuchowych we Wro to typowe pokoje z pewnymi elementami poprawiajacymi akustykę, ale nie ma tego efektu wizualnego co w Fusic. Inne sklepy w których są sale do odsłuchow to np. Moje Audio i Strefa Dźwięku (znajdziesz w googlach). Są tam fajni ludzie którzy na pewno cię nie oleją.

Pozdrawiam

Tank-s a-LOT

Sly30

Salę odsłuchową mają też w muzyczny.pl na Armii Krajowej. Nie jest to poziom Fusica czy Strefy Dźwięku, (to bardziej pokój wystawienniczy) ale słucha się tam fajnie. Opiekun sali OK.

Potwierdzam,że w Strefie Dźwieku i Fusicu pracują porządni goście.

W zasadzie wszędzie na odsłuchy trzeba się umawiać wcześniej. Mailem albo telefonicznie, nawet Gadu Gadu (Fusic). Nie wiem czy salę odsłuchową mają w Top HiFi.

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

polecam że najlepsze (aczkolwiek nie najłądniejsze) jest na powstańców. moje audio.

niestety jest to dośćstary sklep nie ma co liczyć na super wygody ale można dostać dobrą kawę posiedzieć i posłuchać. dźwięk jest naprawde niezły to pomieszczenie potrafi wydobyć dużo ze sprzętu a z drugiej strony nie wydobywa wszystkiego więc jak się zabierze sprzęt do domu to można się cieszyć jeszcze lepszym dźwiękiem:)

Poniżej link do galerii ze zdjęciami sali odsłuchowej salonu FUSIC we Wrocławiu:

Ukryta Zawartość

Zapraszam forumowiczów do odwiedzenia nas i na dobrą kawę.

Mamy również sporo ciekawych płyt (ATC, ENJA, NAIM itp.) w korzystnych cenach.

Ukryta Zawartość

Gość sly30

(Konto usunięte)

Miałem wczoraj przyjemność odwiedzić salon Fusic we Wrocławiu.

Odniosłem bardzo dobre wrażenie!

Sama sala super no i to widać że jest tam dużo "dobra" akustycznego!

Tam musi zagrać każdy sprzęt na miarę swoich możliwości oczywiście.

Ważne jest to że tam sprzęt pokaże na co go stać.

Sam salon duży,dużo różnego sprzetu, no i najważniejsze przesympatyczna ekipa młodych ludzi, którzy znają sie na temacie!

Pozdrawiam zarówno ekipę Fusica jak i całą resztę audiofilskiego światka.

Sly30

Ekipa FUSIC Wrocław dziękuje za pozdrowienia i zaprasza do obejrzenia sali wszystkich chętnych forumowiczów.

Oczywiście prawie zawsze coś u na w sali gra.

• 1 miesiąc później...

Ekipa FUSIC Wrocław dziękuje za pozdrowienia i zaprasza do obejrzenia sali wszystkich chętnych forumowiczów.

Pomieszczenie robi wrażenie, zostawiłem na Waszej stronie zapytanie, czy macie może wykresy z pomiarów robionych w czasie prac adaptacyjnych, oczywiście jeśli to nie tajemnica?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.