Skocz do zawartości
IGNORED

Denon różnice

audiohz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JacekMadera

(Konto usunięte)

PMA-2010 to oczywiście nowszy model. Zmieniono głównie... symbol, reszta jest raczej identyczna. Z ceny nowego egzemplarza powinieneś utargować ok. 20%. W A100 jest podobno kilka zmian w porównaniu do 2010 i nie wiem, czy nie warto się już "szarpnąć" na ten limitowany model... Pozdrawiam

Denona pma2000 z 5letnią gwarancją moge mieć za 4800(z aukcji allegro), a denona 2010 za 5800 tylko że to sprzę z zagranicy. W tej sytuacji sam niewiem co robić. A słuchaliście tych denonów zarówno starego i nowego ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Według pomiarów nowy niby lepszy i ma sporo większy współczynnik tłumienia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W obydwu modelach panel czołowy ma trochę inną barwę. Inaczej odbija refleksy światła. :)

Chodzi mi bardziej oto który jest lepiej wykonany. Denon pma 2010 wyszedł na rynek chyba w dobie kryzysu. Ponoć starsze serie byłem lepsze od tych nowych np 2000r

Gość JacekMadera

(Konto usunięte)

Ja na twoim miejscu kupiłbym pma2000, ale pod warunkiem, że sprzęt (prawie)nowy - nie "testowany". 5 lat gwarancji to jest coś... sprzęt z zagranicy to już jest podejrzane... choć mogę oczywiście się mylić... Pozdrawiam

To ten wzmacniacz od tego Pana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to też wziąłem pod uwagę żę 5lat gwarancji.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.