Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki pilot do Denon Tu-245+PMA-700AE

crash50

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowy na forum i nie wiem czy to odpowiedni dział. Mam problem z doborem pilota do zestawu denon PMA-700ae z tunerem TU-245. Nigdzie nie moge znaleźć opisu jakie piloty który sprzęt obsługują. Polecacie jakis oryginalny, a może uniwersalny??

https://www.audiostereo.pl/topic/85773-jaki-pilot-do-denon-tu-245pma-700ae/

Ja miałem uniwersalny BASF-a EKCOH240. Niestety kody nie działały, działała natomiast funkcja uczenia. Z tym, że trzeba każdy klawisz było osobno przyporządkować, ale po tym zabiegu działało wszystko. Pytanie tylko czy masz oryginalnego pilota od PMA. Co do tunera to nie wiem. Może zadziałają kody.

pozdrawiam

Ja miałem uniwersalny BASF-a EKCOH240. Niestety kody nie działały, działała natomiast funkcja uczenia. Z tym, że trzeba każdy klawisz było osobno przyporządkować, ale po tym zabiegu działało wszystko. Pytanie tylko czy masz oryginalnego pilota od PMA. Co do tunera to nie wiem. Może zadziałają kody.

pozdrawiam

Jakby mial to raczej by nie pytal jakie wogole ida oryginalne.

Kup jakis uniwersalny, powinien obsluzyc podstawowe funkcje obu sprzetow.

?👈

Oryginalny RC-1022 zadziała napewno ze wzmacniaczem, ale obawiam sie ze z tunerem nie bedzie działał. Tutaj jest połowe tańszy;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie mam póki co żadnego pilota. Ale obczaiłem Logitech'a Harmony, na ich stronce można sprawdzić zgodność i są obsługiwane. Piotr1989 jak co będę prosił o pomoc;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Oryginalny RC-1022 zadziała napewno ze wzmacniaczem, ale obawiam sie ze z tunerem nie bedzie działał. Tutaj jest połowe tańszy;)

http://allegro.pl/pilot-denon-rc-1022-oryginalny-nowy-folia-ampli-i1768517848.html

Nie mam póki co żadnego pilota. Ale obczaiłem Logitech'a Harmony, na ich stronce można sprawdzić zgodność i są obsługiwane. Piotr1989 jak co będę prosił o pomoc;)

Chodziło mi o przykład takiego pilota, a nie wskazywanie konkretnej oferty - to już Twój wybór.

Dowiedz się czegoś u źródeł czyli zdaj pytanie producentowi lub serwisowi producenta: http://denon.pl/PL/Support/Pages/Service.aspx i będziesz miał pewność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.