Skocz do zawartości
IGNORED

VDH The First Ultimate vs The First Ultimate MKII

stecko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak jak w tytule czym te kabelki sie różnią? Czy to tylko marketing? Porównywał ktoś je ze sobą? Jestem wdzięczny za każde info:)

pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Witam

Tak jak w tytule czym te kabelki sie różnią? Czy to tylko marketing? Porównywał ktoś je ze sobą? Jestem wdzięczny za każde info:)

pozdr

Czesc.Moin skromnym zdaniem nie roznia sie brzmieniowo.Natomiast First Ultimate od zwyklego First'a rozni sie przede wszystkim rozciagnietym pasmem przenoszenia.

W następujących po sobie modelach sprzętu audio różnicę szybciej można usłyszeć niż w samych kablach. Po prostu jest to nowa wersja, kontynuacja dotychczasowego produktu. Teoretycznie pewnie jest lepsza, ale pewnie tylko na papierze lub biorąc zastosowane nowsze komponenty. Ja sobie tak myślę.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tez tak wlasnie sobie pomyslalem. MKII w kablu ... :) Raczej takie odswiezenie tematu jak pisze sittek.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Wiele firm nie pozostawi na nastepny rok tego samego modelu, gdyż będzie to uwstecznienie. Dlatego wydaje się nowe modele, z dodatkami w nazwie lub całkowicie zmienionej. Dlatego jak dla mnie nie ma sensu kupować. To nie komputery :)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.