Skocz do zawartości
IGNORED

Matantz sr7000

impo12

Rekomendowane odpowiedzi

witam. jestem od niedlugiego czasu posiadaczem Marantza sr7000. wkurza mnie tak slaby bass ze rece opadaja. bez subwoofera to kolumny magnata supreme 1000 maja bass jak glosniki od komputera(np. 2.0). Kolumny maja zakres 19-38k Hz. mam subwoofer, ale nie chce go uzywac, bo dudni. podłaczyłem kolumny do wzmacniacza panasonic(starego wzmaka) i bass z kolumn poprostu powala, lepszy niz z suba. nie wiem co jest grane, poprostu wkurzylem sie bo myslalem ze jak na Marantza to dzwiek bedzie ladny. Moze ktos ma tego ampli, ale nie ma tego problemu to piszcie

https://www.audiostereo.pl/topic/86082-matantz-sr7000/

witam. jestem od niedlugiego czasu posiadaczem Marantza sr7000. wkurza mnie tak slaby bass ze rece opadaja. bez subwoofera to kolumny magnata supreme 1000 maja bass jak glosniki od komputera(np. 2.0). Kolumny maja zakres 19-38k Hz. mam subwoofer, ale nie chce go uzywac, bo dudni. podłaczyłem kolumny do wzmacniacza panasonic(starego wzmaka) i bass z kolumn poprostu powala, lepszy niz z suba. nie wiem co jest grane, poprostu wkurzylem sie bo myslalem ze jak na Marantza to dzwiek bedzie ladny. Moze ktos ma tego ampli, ale nie ma tego problemu to piszcie

Miałem kiedyś sr7000 i jest to bardzo dziwne grał ze wszystkim co mu się podłączyło i nigdy nie zaobserwowałem niedoboru basu.Wręcz powiem że jak na ampli kina domowego gra świetnie.

W tej chwili ma go mój syn połączony jest z podstawkowymi kolumnami Gale 3020 i basu jest sporo.

https://www.audiostereo.pl/topic/86082-matantz-sr7000/#findComment-2261457

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.