Skocz do zawartości
IGNORED

SONY CDP-991

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

WIDZE,ZE NIE WIESZ Z CZEGO WYBRAC!!TYLE ODPOWIEDZ!

ZA TAKIE PEINIADZE (OKOLO 250 ZL) CHYBA NIC LEPSZEGO NIE ZNAJDZIESZ ,KIEDYS SMIAŁEM SIEZ SONY ,ALE SŁUCHAŁEM WŁASNIE TEN MODEL NA LAMPIE I TRANZYSTORZE I ZASKOCZYŁ MNIE ,GRA NAPRAWDE DOBRZE ,STARA DOBRA ,SOLIDNA ROBOTA -ZADOWOLI CIE JESLI LUBISZ BAS ,SUGERUJĄC SIE NIM ZAKUPIŁEM SONY 720QS I CHYBA DŁUGO U MNIE POGRA !!!

https://www.audiostereo.pl/topic/8656-sony-cdp-991/#findComment-128914

Nie bede sie wypowiadal autorytatywnie, bo nie sluchalem tego modelu, ale przegladajac recenzje kilkudziesieciu cedekow Sony na www.audioreview.com zauwazylem prosta prawidlowosc: tanie i niskie modele = kiepskie granie, a im drozsze i wyzsze modele, tym lepsze, az do pelnego zachwytu, wrazenia. Oczywiscie sa wyjatki (ale raczej takie, ze cos drogiego gra kiepsko, a nie, ze sprzet budzetowy gra jak Krell), ale zasadniczo Sony oferuje uczciwy deal: you get what you paid for. Ja ze swojego CDP Xb 930 QS jestem BARDZO zadowolony.

https://www.audiostereo.pl/topic/8656-sony-cdp-991/#findComment-128951

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.