Skocz do zawartości
IGNORED

sprawdzenie zgodnosci sprzetu.

marek17heh

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli je dobrze podłączysz na pewno będą działały, ale czy będą grały tak jak chcesz? Skąd nam to wiedzieć :)

A wpisywałeś może w gugla Yamaha+KEF?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jesli je dobrze podłączysz na pewno będą działały, ale czy będą grały tak jak chcesz? Skąd nam to wiedzieć :)

A wpisywałeś może w gugla Yamaha+KEF?

No kurcze wujek google moze wiedziec:0 Racja

Nie chce zeby mi "charczaly" czy cos. W sklepie mowia ze ok bedzie ale zawsze lepiej dopytac ludzi co maja pojecie w tym temacie.

Zestaw będzie prawidłowo współpracował, jednak ograniczeniem systemu będzie amplituner. Zdecydowanie polecałbym zmianę urządzenia na coś lepszego.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Przepraszam ale amplituner Yamaha RX-V371 nadaje się wyłącznie do tego aby pod niego podpiąć sobie TV i cieszyć się z oglądania Voice of Poland albo jako plumkadło w tle. Ma dźwięk matowy, skompresowany i taki sobie przymulony. Podpięcie jasnych głośników może coś pomóc ale szału nie będzie.

I na pewno nie będą charczeć. Te zestawy to nie altusy czy space86.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tak tak. Ja chce podpiac go pod tv i komputer. Zalezy mi tylko na tym zeby filmy sobie ogladac bo do muzyki to tak z 20% tylko.

A ktory bylby najlepszy:

Onkyo TX-SR309B 5.1 Channel

Pioneer VSX-421-K

Yamaha RXV371

Tylko to mam do wyboru w pieniadzach ktore moge wydac.

Tak tak. Ja chce podpiac go pod tv i komputer. Zalezy mi tylko na tym zeby filmy sobie ogladac bo do muzyki to tak z 20% tylko.

A ktory bylby najlepszy:

Onkyo TX-SR309B 5.1 Channel

Pioneer VSX-421-K

Yamaha RXV371

Tylko to mam do wyboru w pieniadzach ktore moge wydac.

Yamahę , przynajmniej w tym modelu od razu skreśl

jak już to 2 pierwsze

Mialem podpiete glosniki pod kazdy z nich i Onkyo wypadlo najgorzej, Miedzy Yamaha a Pioneer nie bylo znacznej roznicy wiec pytalem sprzedawcow i mowili ze Yamaha. Dlatego ja wybralem. Wiec jak Yamaha czy Pioneer??

W KD ta Yamaha nie jest zła.

jak większość najtańszych sprzętów tego typu w KD się sprawdzi przy czym potrzebny koniecznie jest sub ( w mocniejszych modelach dobre kolumny i odpowiednia kalibracja równie dobrze nagłośnią pokój bez potrzeby użycia woofera ), w stereo już marnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.