Skocz do zawartości
IGNORED

winylowy słownik

Winylowo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Noszę się z pomysłem utworzenia "branżowego słownika".

O ile większość ludzi wie co to jest winyl, czy płyta winylowa, to już co to są matrye, czy stampery, już mało kto.

Dlatego wpadłem na pomysł aby stworzyć słowinik, w którym znajdowałyby się hasła zwiazane z winylami, sprzętem, utrzymaniem, dźwiękiem i tematami okólnymi.

Szukam też chętnych do współpracy.

Jeśli masz jakiś pomysł, pisz, myślę, że wspólnie możemy stworzyć naprawdę zacne dziełko :)

Pozdrawiam

mój majl [email protected]

https://www.audiostereo.pl/topic/86820-winylowy-s%C5%82ownik/

Witam

Noszę się z pomysłem utworzenia "branżowego słownika".

O ile większość ludzi wie co to jest winyl, czy płyta winylowa, to już co to są matrye, czy stampery, już mało kto.

Dlatego wpadłem na pomysł aby stworzyć słowinik, w którym znajdowałyby się hasła zwiazane z winylami, sprzętem, utrzymaniem, dźwiękiem i tematami okólnymi.

Szukam też chętnych do współpracy.

Jeśli masz jakiś pomysł, pisz, myślę, że wspólnie możemy stworzyć naprawdę zacne dziełko :)

Pozdrawiam

mój majl [email protected]

Dobry pomysl. Mozna nawet zredagowac i wydac niskonakladowo :) Brakuje wspolczesnych pozycji w jezyku polskim ogolnie na temat winyli, gramofonow - jak juz jakies sa to bardzo archaiczne z lat 60. i 70.

Dobry pomysl. Mozna nawet zredagowac i wydac niskonakladowo :) Brakuje wspolczesnych pozycji w jezyku polskim ogolnie na temat winyli, gramofonow - jak juz jakies sa to bardzo archaiczne z lat 60. i 70.

z wydawaniem można poczekać, najpierw należałoby zrobić katalog słów, później je zdefiniować.

jeśli nie ludzie skupieni w koło tego forum, to kto ma odpowiednią wiedzę, aby to zrobić. Jasne, że jest to wiedza wręcz alchemiczna, ale wartałoby się nią podzielić, przecież zależy nam na tym aby miłośników winyla było jak najwięcej, bo to przecież będzie z pożytkiem dla wszystkich. Jeśli ktoś z Was chciałby się zaangażować, to zapraszam do współpracy.

Dzięuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.