Skocz do zawartości
IGNORED

płyty cd,vinyl...gdzie to trzymac?

dida83

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiem czy był taki temat czy nie,ale wiem jedno..od roku próbuje znaleźć miejsce w naszym ciasnym ale własnym mieszkanku na płyty..

kiedyś były stojaki metalowe ale gdy synek zaczął uczyć się chodzić stojaki co chwile leżały na ziemi..potem inne różne miejsca,ale a to się płyty mieszały,a to były zakurzone,a teraz doszedł jeszcze gramofon i vinyli też robi się coraz więcej..

czy macie jakiś pomysł gdzie można przechowywać płyty..

a może wrzucicie zdjęcie swoich stojaków,półek,lub innych szafek na płyty..

https://www.audiostereo.pl/topic/87230-p%C5%82yty-cdvinylgdzie-to-trzymac/
Gość JacekMadera

(Konto usunięte)

Kilka lat temu zamawiałem stojak na płyty w firmie B.M.A. według moich wymiarów z szybą hartowaną... wykonanie superrr! (podobny jak na stronie)

http://www.fphubma.republika.pl/

Wtedy miałem rewelacyjny kontakt z Panem Bogdanem - właścicielem firmy, oby do tej pory się nic nie zmieniło... warto zadzwonić lub napisać. Niedawno jeszcze była fajna stronka z przykładowymi meblami, nie wiem co się teraz dzieje, oby firma dalej funkcjonowała...

Też mam małe dzieci... Stojak mam postawiony na małej szafce przy ścianie, ponadto jest przykręcony od góry do ściany... Może kilka razy któreś z dzieci zapukało w szybę i to wszystko... Ponadto stojak szybko przestał mieścić moje płyty i wtedy musiałem znaleźć na nie miejsce w szufladach...

Jeśli masz naprawdę "ruchliwych" urwisów to pochowaj płyty w kartony i do piwnicy/na strych/do szafy!

Pozdrawiam

Tu masz temat na ten temat :) moze coś z tego wyciagniesz dla siebie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.