Skocz do zawartości
IGNORED

Music Streamer II

torh55

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Jestem posiadaczem laptopa Acer Extensa 5235, coraz czesciej uzywam go do sluchania muzyki(flac,czasem jakies radio) i tu moje pytanie.Zastanawiam sie nad zakupem Music Streamer II,czy skok jakosciowy bedzie wyraznie odczuwalny?Sluchal go moze juz ktos?Pytalem o niego w zakladce stereo,ale nie bylo zbytnio odzewu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/87402-music-streamer-ii/

Dobre pytanie. Sam przymierzam sie do niego (ale tegoz plusem). Opieram sie jedynie na opiniach uzytkowniow zagranicznych for. Caly czas jednak zastanawiam sie pomiedzy wyborem HRT (czyste usb) a w podobnej cenie jakis DAC z wyjsciem sluchawkowym... Przydaloby sie posluchac...

https://www.audiostereo.pl/topic/87402-music-streamer-ii/#findComment-2300125
  • 1 miesiąc później...

Witam

Słuchałem wszystkich Streamerków i sam jestem posiadaczem wersji pro. Odsłuch rozpocząłem od wersji II i od razu zadałem sobie pytanie czy kupiłbym za 700 pln CD które by tak zagrało i po chwili wiedziałem że nie.

Tym bardziej ciekawy byłem jak sprawi się dwójka z plusem czy pomnożenie wydatku będzie miało swoje uzasadnienie w dźwięku? I miało. Więc postanowiłem kupić własnie II z + .

Ale skoro miałem okazje posłuchać wersji PRO, choć znacznie przekroczyła budżet przewidziany na DACa, to posłuchałem i stało się...

Jak przekonać żonę że warto dodać jeszcze 1000 pln? Bo to że trzeba je dołożyć nie miałem ani sekundy wahania.

Nie będę starał się opisywać jak gra każdy z wymienionych, bo uważam że trzeba samemu posłuchać. Ale mogę powiedzieć że każdy z nich jest na pewno warty swojej ceny.

Steamerków słuchałem na tegorocznym Audio Show, ale nie w pokoju wystawcy tylko na sprzęcie który znałem.

Nie to dobre co jest dobre, tylko co się komu podoba.

https://www.audiostereo.pl/topic/87402-music-streamer-ii/#findComment-2331571

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.