Skocz do zawartości
IGNORED

Kasacja Auto Stereo

rafal735r

Kasowac czy nie?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usunąć Auto Stereo?

Rekomendowane odpowiedzi

Po co zakladka Auto Stereo wogole jest jak praktycznie nic tam sie nie dzieje. Ciagle doklada sie nowe typu Hi-End, Akustyka (zaraz dojdzie pewnie galeria) az sie tego narobilo za duzo. Moze zrobic troche luzu?

?👈

https://www.audiostereo.pl/topic/87598-kasacja-auto-stereo/

no i mamy kolejnego tworce, no tym razem niszczyciela...

dzisiaj mamy czasy w ktorych liczy sie ilosc, np. w kablowce ma byc masa programow (mimo ze wiekszosc sie nie da ogladac i jakosc obrazu prezentuja slaba,wazne ze jest duzo) wiec odejmowanie raczej nie powinno wchodzic w gre, jak juz to dodawanie... tym bardziej ze to forum idzie w strone "popularna"

chwilowy brak działalności w audio.

O to sie rozchodzi. Jezeli ktos szuka porady nt. Car Audio napewno nie robi tego na Audiostereo. To logiczne, jest mnostwo for poswieconych Car Audio.

Szukałem informacji n/t systemów audio do samochodu na innych forach ale poziom był tam żenujący. Tutaj jest więcej profesjonalizmu.

Wojtek

Rozumiem ze znasz sie na tym i moglbys mi w tym pomoc? Czy tylko teoretyzujesz?

żartowałem sobie;) Ale w kwestiach stricte technicznych pewnie mógłbym. Ad meritum to aktualnie chyba nie ma potrzeby utworzenia nowej zakładki, jeśli zajdzie takowa można np. "Nowe posty" przenieś pasek wyżej, zastępując odnośnik "Strona główna" gdyż tę samą funkcję pełni logo forum.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O to sie rozchodzi. Jezeli ktos szuka porady nt. Car Audio napewno nie robi tego na Audiostereo. To logiczne, jest mnostwo for poswieconych Car Audio.

a jak ktos szuka sudiofilskiego audio do samochodu? na forach car audio glownie milosnicy ilosci sie wypowiadaja... ale zadnej tam jakosci

Audiofilskie audio w samochodzie... Taaa... Chyba że chodzi o high-end, szczególnie na paragonie... ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

a jak ktos szuka sudiofilskiego audio do samochodu? na forach car audio glownie milosnicy ilosci sie wypowiadaja... ale zadnej tam jakosci

A jakiej ty jakosci oczekujsz w samochodzie?

?👈

A jakiej ty jakosci oczekujsz w samochodzie?

pisalem ogolnie, bo czesto na forach car audio pisza milosnicy tzw dyskotekowych czy hip-hopowych rytmow lub papki z list przebojow, oraz oczywiscie prawie zawsze odtwarzanej z mp3

a tutaj jednak mozna wylapac bardziej powazny sprzet i unwersalny, i to jest ta zaleta

ja nie oczekuje w samochodzie obecnie za duzej jakosci bo nie chce mi sie bawic w sprzet car-audio no i nie slucham tam jakis dobrze nagranych plyt a raczej popularnej muzyki jako dodatek do jazdy, ale to nie oznacza ze nie ma osob ktorzy chca lepszy sprzet car-audio

a tutaj jednak mozna wylapac bardziej powazny sprzet i unwersalny, i to jest ta zaleta

A to sa powazne tematy z "powarznym sprzetem" dzialu Auto Stereo, nie trzeba dlugo szukac. Kilka z pierwszej strony:

-witam posiadam skrzynie basowa blaupunkt gtb 1200 i chcialbym sie dowiedziec troche czy w zimie moze stac nie uzywana w samochodzie bo slyszalem ze te zawieszenie sie kruszy xD prosze o odpowiedz

-Alpine MRV-T500 v 12 i Mac Audio MX Tube 30, mało używane, 400 zł całość. Chętnych zapraszam na priv!

-Dlaczwego nakamichi jest takie obleśne? wyglada jak radio z biedronki - nie pasuje do nowoczensych aut - nędza

- Clarion CZ100E Czy ktoś posiada lub miał styczność z tym modelem. Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wypowiedzenie się w tym temacie.Gdzieś przeczytałem że bardzo niewygodne przyciski menu chciałbym u kogoś to potwierdzić.pozdrawiam.

- Witam,

Bardzo prosze o porade, chce zamontowac w miare zjadliwe radio do mojego samochodu a dokladnie golfa 3,

Nie musi miec czytnika plyt cd, wazne aby mialo czytnik usb,

kwota jaka chce przeznaczyc to 150 zł

-Proszę o pomoc potrzebuję dobrze grającego zestawu stereo do samochodu ogladałem różne oferty i zainteresowała mnie oferta Sony a dokładnie radio Sony CDX-GT35U i głośniki tylko nie wiem czy te trójdrożne są warte swojej ceny chodzi o Sony XS-F1337SEczy lepiej tansze Sony XS-F1327SE? Pomóżcie bo zielony jestem w tych sprawach czy ma to sens jeżeli zamontuje z przodu auta 4 głośniki a z tyłu 2?

?👈

Może z czasem się rozwinie. Oczywiście że audiofilskie granie jest możliwe w aucie i jest to osiągalne dla każdego. Jak chciałem coś zrobić i pytałem na forach car audio to otrzymywałem odpowiedzi od jakichś amatorów - tych od kolorowych głośniczków. Ten rynek jest tak zasypany chłamem, że nawet kilka rzeczowych wpisów ma wartość.

Też jestem podobnego zdania. Owszem, można na car audio wydać całkiem sporą sumę pieniędzy - ale mówienie o audiofilskim dźwięku w aucie to moim skromnym zdaniem brak zrozumienia tematu.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.