Skocz do zawartości
IGNORED

od czego zacząć?

szpakson

Rekomendowane odpowiedzi

hej jestem nowy na forum.witam wszystkich.posiadam yamahe 663 plus 5.1 jamo s606.chcialbym poprawic jakosc grania mojeg zestawu,przede wszystkim w stereo.i stad moje pytanie od czego zaczac.w pierwszej kolejnosci wymienic kolumny podlogowe,czy dokupic wzmaka do pre outu,jako ze na to i na to w jednej chwili mnie nie stac.budzet na kolumny to jakies 3 tys z malym haczykiem,moga byc uzywki.musza one zagrac w stereo i jako fronty w kinie.pokoj okolo 22metrow w przyszlości wiekszy okolo 35 metrow.prosil bym o podanie paru modeli ktorych warto posluchac.zamierzam tez dokupic wzamak co by napedzal te fronty i tutaj zaintereslowal mnie advance acoustics max 250.budzet okolo 2,5 tys.ma on wejscie amp in regulacje tonow a ja audiofilem nie jestem.moze ktos podal by pare innych modeli ktorymi warto sie zainteresowac?z gory dziekuje za pomoc i zainteresownie moim tematem pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/88542-od-czego-zacz%C4%85%C4%87/

yamahe chce zostawic bo w kinie gra calkiem przyzwoicie.poaz tym duzo gram na xboxie ggdzie wykorzystuje dzwiek wielokanalowy.to na poczatek moze podacie kilka propozycji kolumn podlogowych uniwersalnych ktore sprawdza sie jako fronty w kinie w stereo i grach na xboxie pozdrawiam.jak pisalem budzet plus minus 3 tys uzywki wchodza w rachube.

dzieki za rady o robocie.juz mam.przeczyytalem mnostwo postow i metlik jak trzeba dlatego zwracam sie do was o pomoc.audiofilem nie jestem i na sprzet nie wydal bym 50 tys.chcialbym jakies muzykalne kolumny ktorych sluchanie nie meczy.pozdrawiam

Moja rada taka - poczytaj Forum, zrób sobie ranking sprzętu który by Ci odpowiadał. Takie zagadnienia jak Twoje były wałkowane tysiące razy. Postaraj się tego sprzętu posłuchać i ewentualnie podziel się swoimi opiniami na Forum. Wtedy będziesz miał więcej pomocnych dłoni. Z wybieraniem sprzętu nie można się spieszyć. Nie trzeba też wydawać 50tyś na dobrze grający sprzęt - sztuką jest ten sprzęt tak dobrać, aby nas satysfakcjonował. Pamiętaj gra system jako całość - nie poszczególne klocki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.