Skocz do zawartości
IGNORED

Kino Domowe i stereo do 6000zł

Kevin_007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

potrzebuję waszej pomocy.

Mój metraż to 44m2 muzyka klubowa dużo basu.

Na razie myślę o dwóch kolumnach frontowych i o amplitunerze. w przyszłości rozbudowa

myślalem o klipsch f30, monitor audio seria bx moze rx, kef q700. Oraz najbardzie prze ze mnie pożądanych paradigm 11v7 mogę mieć je za 3900zł

Oraz amplituner myślałem o onkyo 609. ale może być inny ważne zeby miał wyjscie usb z przodu i flac otwierał.

Będę wdzięczny za każdą podpowiedz. odsłuch narazie nie możliwy.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/88560-kino-domowe-i-stereo-do-6000z%C5%82/

Witam

potrzebuję waszej pomocy.

Mój metraż to 44m2 muzyka klubowa dużo basu.

Na razie myślę o dwóch kolumnach frontowych i o amplitunerze. w przyszłości rozbudowa

myślalem o klipsch f30, monitor audio seria bx moze rx, kef q700. Oraz najbardzie prze ze mnie pożądanych paradigm 11v7 mogę mieć je za 3900zł

Oraz amplituner myślałem o onkyo 609. ale może być inny ważne zeby miał wyjscie usb z przodu i flac otwierał.

Będę wdzięczny za każdą podpowiedz. odsłuch narazie nie możliwy.

Pozdrawiam

Paradigm 11v7 nie zadowolą się tym amplitunerem. Będzie to grało ale nie na miarę ich możliwości. Chyba, że pomieszczenie ma mniej niż 20m2 ale w takim razie nie potrzebne są takie kolumny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.