Skocz do zawartości
IGNORED

Napęd Thorens TD320/321 a Micro Seiki BL51

donic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zastanawiam się nad zmianą napędu z aktualnego Thorens'a TD320 na Micro Seiki BL51.

Czy sądzicie, że taka zmiana samego napędu - przy pozostawieniu dotychczasowego 9" ramienia - cokolwiek może zmienić z punktu widzenia uzyskanego efektu brzmieniowego ? Thorens'a znam dosyć dobrze o Micro Seiki wiem niewiele.

pozdr

donic

Witam,

To ciekawe, brak odpowiedzi na dosyć proste pytanie potwierdza prawdę o miernym poziom tego forum, braku ciekawych merytorycznych wątków oraz ucieczce osób, które kiedyś miały coś do powiedzenia i chciały coś powiedzieć na tym forum.

Wchodząc na strony AS jestem za to co chwilę atakowany jakimś marketingowym bełkotem, czyli informacjami którymi w ogóle nie jestem zainteresowany w tym kontekście, a mianowicie:

- a to, że powstał nowy burdel dla Panów w Warszawie (coś takiego kiedyś się pojawiało i było zaszyte pod hasłem Klub dla Panów),

- a to, że Microsoft wypuścił nową wersję swojego produktu dla studentów / uczniów,

- a to, że co chwilę wygrywam jakieś tysiące złotych i tylko muszę koliknąć w jakiś link, aby sprawę sfinalizować,

- i wiele innych tego typu rzeczy.

To takie moje przemyślenia poranne. Oczywiście nie cierpię z tego powodu, gdyż to forum już od dawna przestało odgrywać u mnie jakąkolwiek rolę w sprawach związanych z audio.

pozdr

donic

Witam,popieram,,Szanowna Redakcjo,,wydaje mi się że "stojące" reklamy chyba wystarczą,,bo za każdym otwarciem "zwiń-rozwiń",,"download-uj,-"play",,jest trochę irytujące.....

>>donic,chyba wybrał bym Micro seiki BL51,,już nie wspominając o BL91,,do którego wzdycham po dziś dzień(trochę drogi napęd),to takie moje zdanie,

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-22779-0-10020200-1322906859_thumb.jpg

post-22779-0-84391600-1322906874_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.