Skocz do zawartości
IGNORED

uwaga promocja w audiokale

klemens

Rekomendowane odpowiedzi

Audioklan dystrybutor którego polityka cenowa nas tak zachwyca wymyslił nową promocję:

oferuje słuchawki Koss QZ 99 - w niesamowitej promocji przecenił je z 799 zł na 299 zł - szukam przyzwoitych słuchawek dlatego jak to zobaczyłem to się bardzo zaciekawiłem - skala przeceny wręcz poraża (ciekaw jestem czy ktoś kupił te słuchawki po 800 zł)pojechałem do sklepu, posłuchałem i mina mi zrzedła: te słuchawki zasadniczo nie mają basu (sprzedawca próbował mi wmówić że słuchawki z natury nie mają basu), analityczność powiedzmy przeciętna, generalnie grają znacznie gorzej (moim zdaniem) od Philipsów HP 890. Sprawdziłem w necie: są do kupienia w amerykańskich sklepach internetowych po ok. 37-40 USD - wiem że ich ceny nie zawierają podatków, opłat i w sumie wychodzi to w rzeczywistości prawie dwa razy tyle ale wkurza mnie po prostu bezczelność audioklanu - oferowanie tych słuchawek po 800 zł to po prostu kpina z klienta. Nota bene słuchawki te raczej nie są polecane do słuchania muzyki (!) ale raczej jako swego rodzaju zatyczki do uszu które mają nas doskonale odzizolować od hałasu z otoczenia (np. jakbysmy pracowali na lotnisku albi z młotem mneumatycznym) a muzyki mozemy sobie posłuchać jako bonus. Nie przeszkodziło to panu sprzedawcy wciskać mi tych słuchawek jako audiofilskich w każdym calu (!).

https://www.audiostereo.pl/topic/8892-uwaga-promocja-w-audiokale/

zdecydowanie odradzam jakiekolwiek kossy, nawet te za tysiąc grały mało rozdzielczo, ciemno, niemuzykalnie, mało przestrzennie, dla mnie te słuchawki to zupełna porażka. Polecam za to Sennheisery HD 280 Pro, gdyż za cenę o połowę niższą, moim zdaniem oferują sporo z HD 600.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.