Skocz do zawartości
IGNORED

Fisher ca -335 vs Sony ax 2020

kxj102

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.posiadam te 2 wzmacniacze,Sony prawdopodobnie dziś sprzedam a z ciekawości chciałem wiedzieć który jest lepszy.

parametry fishera

2x3300uf shoei 185w poboru(8 bezpieczników)

parametry sony

2x6800uf nippon 65w poboru (2 bezpieczniki)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-27442-0-08948500-1322926047_thumb.jpg

post-27442-0-62554600-1322926182_thumb.jpg

post-27442-0-20467600-1322926242_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/88980-fisher-ca-335-vs-sony-ax-2020/

Po co pytasz skoro i tak sprzedajesz Sony? Jakościowo w środku podobnie.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Nie ma tu na forum dużo ludzi ze sprzętem tej klasy, stąd takie, dość wredne odpowiedzi. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłaby sprzedaż obu (może ktoś da ze 150zł za sztukę) i kupno jakiegoś małego Denona, Yamahy i tym podobne.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Te porady są, jakie są. Można się przyzwyczaić, jak do szankra... Sam stroiłem kiedyś(ponad 20 lat temu)takie kolumny. Razem z Fisherem to bez korekcji basu raczej nie będzie, a one i tak raczej dudnią, niż grają. Może ten Sony ( mimo, że jest na jakimś STK, a Fisher na dyskrecji) by grał ciut dołem, z dynamiką, bo z Fisherem mam same złe doświadczenia. Gdyby jednak mieć ograniczony budżet i mało wymagający repertuar, to i tak może być lepiej, niż z kiepskiej mini wieży. Na aprobatę forum w temacie klocków za bardzo bym nie liczył, tym bardziej, że anonimowość sprzyja zachowaniom, delikatnie mówiąc przykrym i słownictwu powszechnie uważanemu za obelżywe; na szczęście jest moderacja i co najgorsze, mam nadzieję, że do nas nie dociera.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.