Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w doborze marki i modelu słuchawek.

mojito321

Rekomendowane odpowiedzi

Zabieram się do kupienia słuchawek nausznych, przewodowych.

Jestem w stanie dać do 2000 zł. Chyba, że ktoś mnie przekona do droższego modelu.

Chciałabym słuchać muzyki w jak najlepszej jakości, bo jest to dla mnie ogromnie ważne.

Dopiero zaczynam poznawać bliżej profesjonalną tematykę słuchawek, więc nie wiem jeszcze wszystkiego.

Muszą to być słuchawki, które mnie nie zawiodą po roku używania.

Czy możecie mi podać konkretne modele?

A i żeby kabel nie miał więcej, niż 2m, bo chciałabym je czasem podłączyć do ipoda i wyjść na ulicę.

Zamierzam je podłączyć do wieży w domu/laptopa i ewentualnie do ipoda.

Chcę kupić słuchawki, które nie będą jakieś ciężkie czy niewygodne, żebym mogła je normalnie ubrać na ulice i nie martwić się dyskomfortem.

Dodam jeszcze, że możecie mi polecić inne marki, ale nie Sony - przejechałam się już wystarczająco dużo razy na sprzęcie tej marki i nie chcę ryzykować. Chciałabym markę, która zajmuje się tylko audio.

Słucham głównie typowej metalowej rąbanki, więc bas, perkusja i te wszystkie piękne dźwięki chciałabym, żeby były mi przekazane w jak najlepszy sposób.

Najlepiej by było, gdyby były one półotwarte(ale to tylko plus, nie jest on konieczny). Miło by było, gdyby były one wokółuszne lub supraaurals. Dobre by były dla mnie ciepłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.