Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe płyty na rynku

fabularasa

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o przedstawianie nowych interesujących pozycji płytowych dostępnych w sprzedaży. Wiem, że temat dość ogólny, ale w moim przypadku zainteresowania muzyczne są szerokie więc i spektrum wyboru duże.

Najlepiej, żeby były przedstawiona chociaż w taki sposób ;)

Warrior (Original Motion Picture Soundtrack)

Kompozytor: Mark Isham

Kategoria: Electronic, Ambient, Soundtrack

Wydanie: Lakeshore Records

51hEe-A9UWL._SL500_AA280_.jpg

01. Listen To The Beethoven (05:28)

02. Paddy and Tommy (03:48)

03. Sparta - Night One (09:02)

04. I Can't Watch You Fight (02:30)

05. Koba (06:10)

06. Hero (02:00)

07. Brendan and Tess (01:52)

08. The Devil You Know (01:33)

09. Stop The Ship (Relapse) (05:58)

10. Warrior (03:54)

11. Brendan and Tommy (04:41)

12. About Today (07:15)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/89369-nowe-p%C5%82yty-na-rynku/

Kolejny nowy byt niesłużący niczemu i nikomu. W zalewie nowości trudno dziś zadowolić każdego, a tak postawione przez Założyciela wątku zadanie jest zbyt ogólne.

I tak właśnie napisałem, że temat jest bardzo ogólny ;)

Dodam, że przynajmniej tutaj będą (mam nadzieję) lepsze pozycje niż np na serwisach typu onet, gdzie zamieszczany jest tylko komercyjny chłam. No i będą to propozycje ludzi, którym choć trochę zależy na jakości odsłuchu.

Może dodam, że zależy mi na propozycjach, które ktoś od siebie może polecić - no ale to chyba jasne.

Dostałem na Mikołajki :)

Ukryta Zawartość

Święta z Jazgotem

Bardzo sympatyczne granie, nie całkiem podhalańskie, raczej ogólnie karpackie a miejscami chyba i bałkańskie. Dosyć daleko od tradycyjnego folkloru. Jan Trebunia-Tutka i koledzy.

Ukryta Zawartość

Dobry temat.

Daryl Hall wydał dwa miesiące temu płytę "Laughing Down Crying", solo nagrywa bardzo rzadko. POziom jak zwykle b. wysoki. Płyta z przed dwóch miesięcy, parę dni temu dowiedziałem się że wyszła.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 9 miesięcy później...
Gość papageno

(Konto usunięte)

28.09.2012 pojawi się nowa studyjna płyta barda wszchczasów Van Morrisona - Born To Sing: No Plan B.

Sample są zachęcające. Stary, dobry Van nie zawiódł.

http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/-/art/Van-Morrison-Born-To-Sing-No-Plan-B/hnum/2886977

Od 8.08 ostatnia płyta Tabu "Endorfina" - jeśli ktoś lubi takie klimaty, albo nawet nie lubi specjalnie, albo może się przekona jeszcze, to niech posłucha realizacji - moim zdaniem genialna - oddanie rytmu, barwa, bas, sekcja dęta, wokal...., wokal i instrumenty nagrywali w dwóch, różnych studiach, a potem to zmiksowali i wyszło świetnie moim zdaniem, nie wiem czy to nie jedna z najlepiej nagranych polskich płyt, napier.... jak szalona, a wszystko kulturalnie, choć dosadnie ! Już w MM po premierze na początku sierpnia ludzie przytupywali chodząc między półkami z płytami jak ją puszczali, czysta endorfina :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.