Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebne powietrze do Beyerdynamic 990 PRO (250 Ohm)

smykus_likas

Rekomendowane odpowiedzi

Źródłem są pliki we współpracy z Styleaudio Carat Emerald, zasila to mikroforum (lepsza wersja). Zaczyna brakować powietrza. Nie góry, tylko właśnie powietrza. Próbowałem zmienić źródło, był Audinst, Icon HDP, Arcam rdac, Hegel HD2. Niestety nie było trzęsienia ziemi i głębokiego wzruszenia. Może lepiej wymienić wzmacniacz? Czarna Perła poza zasięgiem (każda nowa sztuka idzie na sprzedaż- a bez odsłuchu nie wezmę). Klon Lehmanna? Gdzie tego posłuchać? Może macie jakieś pomysły? Koszt, powiedzmy do 1200 zł na wzmak. Oczywiście może być używany

Przymierzam się do sprzedania wzmacniacza OTL Marka Bozka wg projektu Kamyka. Poczytaj sobie w sieci o jego synergii z tymi Beyerdynamicami i senkami 600. Jak będziesz zainteresowany - odezwij się.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Wrocław. Zamiast lampy wolałbym tranzystor.

To prawda Stary Audiofilu, słuchawki nie należą do najwygodniejszych, ale w podobnym budżecie akurat te leżały najlepiej.

proponowałbym najpierw posłuchać tych bajerów z Black Pearlem Majkela, ale obawiam się, że skończy się na wymianie 990-ek na coś innego

jeśli masz możliwość, to posłuchaj SHURE SRH-940 - to duża zmiana in plus w stosunku do DT990

Żyj chwilą! Przyszłość i tak jest nieznana...

proponowałbym najpierw posłuchać tych bajerów z Black Pearlem Majkela, ale obawiam się, że skończy się na wymianie 990-ek na coś innego

jeśli masz możliwość, to posłuchaj SHURE SRH-940 - to duża zmiana in plus w stosunku do DT990

Te Shure to obudowa zamknięta i do tego są droższe o ok 50 % od moich słuchawek. Słuchawek nie chcę zmieniać, traktuję je jak zło konieczne i dlatego nie chcę inwestować nie wiadomo ile. Jeśli nic nie znajdę zostanę z mikroforumem (kosztował mnie 120 zł).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.