Skocz do zawartości
IGNORED

pchełki za 120zł

M_@_X

Rekomendowane odpowiedzi

mam pchalki kossa - bola mnie uszy od nich wiec oddam za darmo w dobre uszy , uszy bola mnie od dzwieku i ksztaltu pchalek - ich konstruktorem byl albo idiota albo homo sapiens o kwadratowej malzowinie - ja niestety mam malzowine owalna psia jego mac

daaawno daaawno temu posiadałem walkmana marki Panasonic... grało to jak walkman i dzwiękowo spełniało założone wymagania :)

sprzęt był jak na owe czasy całkiem znośny (miękka mechanika i takie tam)...

miał za to jeden plus - wygodne pchełki - jedyne pchełki, które mam do dziś i choć od tego czasu nie używane, to nie rozstaje się z nimi z sentymentu... wszystkie inne pchełki niezawodnie powodowały ból uszu po 5 minutach słuchania (ci goście z fabryki mają chyba rozwiercane otwory w małżowinach)...

ogólnie nie polecam takich słuchawek - niesamowicie męczą słuch i małżowiny...

Czemu nie to forum?

Jak dla mnie wybor prosty: Sony Fontopia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ktorys z trzech pierwszych modeli od gory. graja pieknie, maja super konstrukcje-trzymaja sie swietnie w uszach a bas taki ze padniesz. Warto doplacic. Pozdro.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To wreszcie jak? Pchełki czy Pchałki? :)))

Sa takie słuchawki nauszne Sony ale bez pałąka - mocowane klipsem wchodzącym za ucho jak pałąk okularów. Nawet sa dosc wygodne - przynajmniej w zakładaniu (nie wiem jak na dłuższy czas). Można je kupic w Media Markcie komfort na pewno lepszy niz słuchawek dousznych. Tyle że jest problem w założeniu okularów i głupio sie wygląda w takim czyms na ulicy ;)

pozdr.

• Redaktorzy

Qubric - lepiej w czymś takim (mam podobny model Panasonica) niż w plastikowych Coby, czasem można zobaczuć takich gości co wyglądaja jakby z Wielkiej Gry uciekli.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.