Skocz do zawartości
IGNORED

Xavian XN Carisma

Parbat_PP

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne po XN piccola kolumny od czeskiego xaviana.

Po zdjęciach widac ze tak samo brzydkie jak piccola (te widziałem na zywo - najbrzydsze kolumny jakie widziałem.Cos strasznego.Wiem ze w kolumnach nie wygląd jest najwazniejszy ale jednak istotny.A jak sie na to co teraz xavian wprowadza patrzy to ręce opadają).Barletta oślepł?

No i dzwięk piccola nie powala.Podejrzewam, ze nie będą sie dobrze sprzedawać.

Na lato miałem zamiar zakupic giulietty - te wyglądają obłędnie, ale chyba bedą wycofywane.

Szkoda bo wiązałem z xavianem nadzieje.

Co sadzicie o "nowej drodze" xaviana?

https://www.audiostereo.pl/topic/91028-xavian-xn-carisma/

Moim zdaniem i tak są dużo ładniejsze np.: od Harpii. Klasyczne, proste, na pewno bez włoskiej finezji. Jeśli chodzi o wygląd to z Xavianów najbardziej podoba mi się Mediterianea...

Ja jestem zdania, że jak się kupuje sprzęt Hi Fi, a zwłaszcza High End to on też jednak pownien wyglądać. W końcu codziennie trzeba na niego patrzeć i częściej się go ogląda niż słucha.

W przypadku tych kolumn wygląd nie jest powalający, ale trudno mi powiedzieć że są brzydkie. W moim przekonaniu, jeśli się obronią tym jak grają to ok. Choć wolałbym, żeby design był nieco bardziej nowatorski ale nie wpadający w kiczowatość. Cóż taki wygląd dla mnie jest ok ale zachwytu nie wzbudza

https://www.audiostereo.pl/topic/91028-xavian-xn-carisma/#findComment-2380453

Zgadzam sie.Wydając kilka/kilkanascie tysięcy złotych to produkt powinien wzbudzac miłe wrazenia wizualne.

Tak jak wspomniałes - patrzy sie na niego często.

No miałem okazję słuchać xn piccola (z bardzo dobrym natawieniem, bez uprzedzen związanych z wyglądem),

no i ok.Tylko ok niestety.Za te pieniadze znajdzie sie w miare łatwo cos co mi bardziej odpowiada, ze o xn 250 nie wspomne bo to przepaść olbrzymia.

https://www.audiostereo.pl/topic/91028-xavian-xn-carisma/#findComment-2380556

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.