Skocz do zawartości
IGNORED

boston acoustic a250?

kober1986

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moglby sie ktorys ze znawcow albo starych odsluchiwaczy wypowoedziec na temat kolumn boston acoustic a250 ? W necie opini malo a wlasciwe zero .. niestety bowers wilkins 684 sprzatneli mi z przed nosa i zostaly w dobrej cenie boston acoustic a250 .. bylem zalamany bo mozna bardzo fajny komolet bylo kupic w tym sklepie a te bostony sa tylko solo.. nie maja centralnego bocznych ani suba.. na necie tez malo.. wiec sklaniam sie ku znawcom :))

https://www.audiostereo.pl/topic/91266-boston-acoustic-a250/

Znajomy kiedyś kupił z bostona CS 226 starsza seria, na początku grały dość szorstko ale po wygrzaniu zmieniły się mocno, dźwięk łagodny lekko ocieplony z bardzo ładnym miękkim basem, reszta pasma na bardzo dobrym poziomie.

Pieniądze nie grają !

W serii A są przecież i podstawkowce na tyły (A26, 25, 23) i centralny (A225C) i suby (ASW620 i 250) - możesz więc swobodnie skompletować cały zestaw. Podstawkowce grają naprawdę sympatycznie (w stereo), reszty nie słyszałem.

tylk ze bardzo ciezko dostac bostony.. za t jest duzy wybór ze stajni q acoustic ;// i nie wiem co robic ... chyba bede czekal na jakas dobra oferte na ebay-u kef iq50 czy b&w 684...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.