Skocz do zawartości
IGNORED

Naim Nac a5

wb

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prośbę o opinie odnośnie kabla głośnikowego Naima NAC A5. Chyba ponad 50% posiadaczy Naima ma inne kable głośnikowe niż firmowy - właściciele droższych modeli Naima raczej nie kombinują i trzymają cię Naca5 (dane z profili). Ja miałem ten kabel kiedyś (kiedy nie miałem jeszcze cd Naima tylko sam wzmacniacz, kolumny Dynaudio) i wydał mi się on mało przekonywujący - słaba precyzja i za duży bas, Blue Heaven Nordosta był o wiele lepszy. Teraz kiedy mam komplet i jest on podłączony firmowym kablem kusi mnie żeby jeszcze raz spróbować z NACA 5. Co o nim sądzicie?

https://www.audiostereo.pl/topic/91318-naim-nac-a5/

Mam znajomego ,ktory posiada caly zestaw elektroniki NAIM i kolumny AUDIOPHISIC YARA.Testowalismy wspolnie sporo kombinacji kabli glosnikowych i najlepsze rezultaty osiagnal przy CHORDzie(interkonekt i glosnikowy).NACA 5 to przewod,ktory nie razi swoimi niedociagnieciami,na pierwsze kilka minut odsluchu trudno znalezc u niego jakies ewidentne wady,jednak porownujac go z innymi kablami w podobnej cenie okaze sie ,ze mozna lepiej.Niektorym moze w zupelnosci wystarczyc.Proponowalbym Tobie jednak posluchac innych firm.Moze dobrym tropem bedzie marka NORDOST np.RED DAWN.Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/91318-naim-nac-a5/#findComment-2386941

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.