Skocz do zawartości
IGNORED

Udział w pakcie fiskalnym

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Czechy i Wielka Brytania się odcięły od podpisania paktu i powiedziały NIE-pomocy Grekom,Włochom i innym?

To dobrze,ze będziemy pomagać np. Włochom,gdzie 18%to milionerzy?

Jaki to kompromis jak państwa stowarzyszone w strefie Euro po spotkaniu z wszystkimi będą spotykać się i tak osobno?

Tam i tak,bez udziału innych będą zapadać decyzje.

https://www.audiostereo.pl/topic/91381-udzia%C5%82-w-pakcie-fiskalnym/

faktycznie wiecej sie nie da czytac.

Liczyłem na twoje myśli......złote.

Wyblakły jednak.Dewaluacja postępująca.

zapewne to jeden z elementów Tuskowej układanki z przyjeciem euro w 2015

Takie myślenie jest wielce prawdopodobne.

Liczyłem na twoje myśli......złote...>>>>Powyzszej zlotej nie da sie przebic.Jezd to najwyższa złota myśl dnia.

Moze sam sprobuj.

jak sie jezd w dupie, to nie da sie przebierac w gownie.Zlota????

Nic prostszego jak z niej wyjść.Wyłaź.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Takie plotki to nie deklaracja.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No kochani! :)

A gdzie solidarność europejska? Greccy emeryci (z emeryturą 4x wyższą niż w Polsce za 20 lat nic nie robienia) liczą na Waszą pomoc!

To bardzo budujące i szlachetne, że Tusk woli jeszcze bardziej dokręcić śrubę swoim obywatelom i wspomóc leniwych Greków i Włochów, niż zająć się dobrobytem Polaków.

Rodzice głodujących dzieci w Polsce na pewno będą mu bardzo wdzięczni.

No, ale w końcu to on powiedział, że "Polskość to nienormalność", więc Pan Premier realizuje po prostu taktykę morzenia tych "nienormalnych" głodem.

W Irlandii też wszyscy kochają decyzję Polaków, socjal jest tu tak rozbudowany, że rząd już nie wyrabia i Polska musi pomóc tym wszystkim nie pracującym Nigeryjczykom z dziesiątką dzieci. Nieważne, że większość z nich pobiera socjal jednocześnie w UK i za Chiny Ludowe nie zamierza nigdy skalać się pracą. Praca jest dobra dla białych frajerów! ;)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Panowie ,tu inna nacja robi skok na polską kasę.W imię szczytnych działań globalnych.

Gospodarki innych unistów puchną , a z naszej jeszcze da się pompować.Oczywiscie kosztem polskiego spoleczenstwa.

Wiadomo,że wszędzie tam gdzie potrzebują wsparcia,Tuskowi będzie chwała ale ja bym wolał żeby chwalono go tu,na miejscu za obniżke cen paliwa,za naprawe służby zdrowia(na razie komplikuje tylko)za redukcje w admistracji,za walke z biurokracją a nie jej tworzenie itd,itp.

Panowie ,tu inna nacja robi skok na polską kasę

Jak nazywasz naszego Premiera?Inną nacją?Haha...dobre.

Jeśli polski(?) premier i rząd jest wychwalany w Moskwie i w Berlinie to ludziom powinny się zapalić światełka ostrzegawcze. Polski premier i rząd powinni być PRZEDE WSZYSTKIM chwaleni w Warszawie. Pluć na inne stolice! Brać przykład z Pragi i z Londynu!

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Spotkania grupy euro w grupie 17 państw (bez Polski) - tak często jak będzie potrzeba.

Jedno kurtuazyjne* spotkanie w roku w kręgu 25 państw ( z Polską). Będzie herbata (z termosu), ciasteczka z promocji.

Ile za to zapłacimy ? 6 miliardów ? Hmmm, najdroższe ciastka w historii Europy.

No, ale w telewizorni pan premier ogłosił sukces, znaczy jest sukces.

Kurtuazyjne* -czyli dla trolli: takie party u cioci, rozmowa o niczym, fotka na tle zdjęcia wujka i do domu.

Brać przykład z Pragi i z Londynu!

Widze,że przeczytałeś początek...wątku.

Kurtuazyjne* -czyli dla trolli:

No i mulsa.

Spotkania grupy euro w grupie 17 państw (bez Polski) - tak często jak będzie potrzeba.

Jedno kurtuazyjne* spotkanie w roku w kręgu 25 państw ( z Polską). Będzie herbata (z termosu), ciasteczka z promocji.

Przecież już okrzyknął to KOMPROMISEM a ja nie wiedziałem głupi,że porażka tak się teraz będzie nazywać.

Brać przykład z Pragi i z Londynu!

Pepików pewnie ma gdzieś a z Dawidem nie będzie się całować jak z Merkelowom.

widze ze klub staruszkow milosiernych na wyjezdzie wspomaga sie jak moze..Moze za jednym razem uchwalicie tez zwrot unijnych pieniedzy i zaapelujcie do wlasciwych polakow o przylaczenie do rosji.Mozecie jeszcze zwrocic sie do pana boga zeby z was zrobił potege.

wydaje sie ze po wyborze kurdupla nareszcie zobaczymy kto rzadzi.I kto za kurduplami stoi.Obawiam sie ze tylko ricon, co najlepiej nie wrozy.jest to raczej jednostka opuszczajaca szkole programowo.chiba z uwagi na trudnosci jakie taka szkola mu sprawia.

Obawiam sie ze tylko ricon, co najlepiej nie wrozy.jest to raczej jednostka opuszczajaca szkole programowo.chiba z uwagi na trudnosci jakie taka szkola mu sprawia.

?????? Zabrakło klasy??? a potem kasy......

widze ze ktos ci podpowiada ...dowcipy znane.

to mowisz ze TUSK podaje sie za premiera??wisz ricon. jA TEZ TAK UWAZAM .

i co?

zabrakło kasy to zabrakło i klasy.Nie bylo, czy tatko nie dał.

sprobuj przynajmniej kurs operatorow koparek.tam ci powiedza ze Tusk..jest premierem.

ale wlasxciwie... po co ci to wiedziec?

i co?

zabrakło kasy to zabrakło i klasy.Nie bylo, czy tatko nie dał.

sprobuj przynajmniej kurs operatorow koparek.tam ci powiedza ze Tusk..jest premierem.

ale wlasxciwie... po co ci to wiedziec?

Użytkownik muls edytował ten post dziś, 21:03

0

+

Nie tolerujesz ciszy na forum. Musisz biedaku sam dolewac oliwy do ognia. Uważaj jednak aby nie przypiec sobie stópek.Chociaż to pomaga w szybkim przebieraniu nogami.A to się może przydać, jak przyjdą przeciwnicy wyznawanej opcji.:-)

.Moze za jednym razem uchwalicie tez zwrot unijnych pieniedzy i zaapelujcie do wlasciwych polakow o przylaczenie do rosji

Myślałem żeś mondrzejszy a tu klops.Przecież zaraz zwróci w ramach pakietu pomocowego...to co dostał.Oni durni nie som..jak ty.

Tak zawsze jezd jak chcesz pod spódnicom sie chować,to nie zobaczysz co poza niom....jezd.Nie ważne czyja spódnica Putinowska czy Merkelowa.

Do wylizania pod nią jezd,du.a tylko,jak lubisz.

Nie tolerujesz ciszy na forum. Musisz biedaku sam dolewac oliwy do ognia. Uważaj jednak aby nie przypiec sobie stópek.Chociaż to pomaga w szybkim przebieraniu nogami.A to się może przydać, jak przyjdą przeciwnicy wyznawanej opcji.:-)

..ricon nie bierz sobie tak do siebie.To nie byla odpowiedz, bo nawet facet po dwoch klasach pojalby brak sensu w mojej odpowiedzi.To był zwykly test klawiatury na znaki przystankowe ale tez na ciebie.Wybacz ale porozmawiamy jak skonczysz te cztery klasy.

Myślałem żeś mondrzejszy a tu klops.Przecież zaraz zwróci w ramach pakietu pomocowego...to co dostał.Oni durni nie som..jak ty.

Tak zawsze jezd jak chcesz pod spódnicom sie chować,to nie zobaczysz co poza niom....jezd.Nie ważne czyja spódnica Putinowska czy Merkelowa.

Do wylizania pod nią jezd,du.a tylko,jak lubisz.

tak wiec modrzrewek pozostaje ci wylizac tylko wlasne jaja.i tak do konca europy.

A ja oddałbym chętnie Grekom, czy innym nierobom nadwyżkę mojej wypłaty ponad ICH średnią :)

widze ze juz megalomania.gdyby jeszce piec lat rzadow kurdupla to mialbys szanse.

.ricon nie bierz sobie tak do siebie.To nie byla odpowiedz, bo nawet facet po dwoch klasach pojalby brak sensu w mojej odpowiedzi.

Podziwiam jak można tak pieprzyć bez sensu i to z pełną świadomoscią.Chyba że pod makowiec z afgańskiego maku.The End

muls wolę lizać własne jaja,niż czyjąś dupe.Rozumiesz?Czy głąba bendziesz ciął?A może czapeczka(mróz przeciez)ci spadła na oczka i nie widzisz dalej niż własne...buty?

i tak do konca europy

Do końca coraz bliżej i ciekawe co wtedy poczniesz,bez tej spódnicy i tego lizania dupska....cudzego.

tyle modzrewek ze z lizania jaja wieksze nie sa.

a poki co z lizania nie swoich jaj masz przynajmniej posmak tego co jeszce mogles wylizac.

poki co to nie unia sie wali.to wala sie kraje ktore były tak zarzadzane jak my bysmy byli przez ciebie,ricona,numerka i podobnych.

A nie wiecie.......

Islandia olała Zjednoczone Królestwo, pokazała wała całemu zachodniemu światu, ogłosiła upadłość trzech swoich głównych banków. Pogoniła precz cały rząd - w komplecie. Islandczycy inaczej mówiąc ogłosili bankructwo.

I co i po trzech latach to jest zielona wyspa !!! Jeśli chodzi o finanse. Mam znajomych którzy tam mieszkają, w/g nich, a nie są to internetowe trolle, zawirowania były, okres niepewności był, ale mają z górki - jedni zdecydowali się na kolejne dziecko, drudzy zmieniają dom - a tak się robi tylko w bezpiecznym państwie.

A teraz powiedzcie mi czemu o sukcesie Islandczyków tak cicho i czemu świat ma miękkie kolana, żeby Grecja nie ogłosiła bankructwa ????

Panowie, przepraszam przy okazji spytam: nie umiecie dyskutować bez łapania się za klejnoty ?

To jakieś upośledzenie ? Zamiłowanie do klejnotów kolegi z forum ? Braki w słownictwie ? Braki w edukacji ?

Pytam, bo ciekawoiść mnie zżera............

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.