Skocz do zawartości
IGNORED

głośniki do 800 złotych

aganieszka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakiś czas temu pisałam post odnośnie poszukiwań głośników

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Dostałam odpowiedź od miłego pana ale niestety nie udało mi się znaleźć owych głośników w zakresie mojego budżetu. Więc ponawiam moje pytanie i proszę o pomoc, gdyż widzę, że to forum jest najlepsze, a tyle skrajnych opinii w na temat głośników czyta się w internecie, że doprowadza to ludzi do kompletniej dezorientacji, a bardzo boję się dokonać złego wyboru za taką cenę. W tym momencie od poprzedniej mojej prośby zmienił się budżet i wersja karty muzycznej(poprzednia się zepsuła i dostanę nową wersję). Otóż jeszcze raz(w troszkę zmodyfikowanej wersji): "posiadam kartę muzyczną emu-0204 usb i amplituner STR DE635, najchętniej zaopatrzyłabym się w zestaw 5.1 lecz nie jest to koniecznością. Mam mały pokój więc nie potrzebuję dużej mocy. Słucham muzyki głównie industrialnej(mówiąc luźno jest to muzyka elektroniczna) jeżeli komuś to coś powie, najbardziej odpowiadały by mi takie głośniki gdzie dobrze brzmiały by zespoły takie jak Front Line Assembly, Ministry, Static-x, lecz w nocy leci muza ambientowa, (Job Karma, Achon Satani). Lecz jeżeli nic to nikomu nie mówi, to nie musi się wstrzymywać z odpowiedzią ponieważ słucham też dużo muzyki instrumentalnej i każda podpowiedź co do głośników mi pomoże. Z góry wielkie dzięki."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/91410-g%C5%82o%C5%9Bniki-do-800-z%C5%82otych/

Dzięki za odpowiedź. A co sądzisz o tych kolumienkach z B&W?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Nie mogę znaleźć w tej cenie B&W DM602. Uda mi się wyciągnąć 900 złotych ale to i tak za mało, a powiem szczerze, że czekanie aż ktoś będzie chciał je sprzedać te głośniki w takiej cenie zabierze dużo cennego czasu w którym mogłabym już odkrywać moją muzę na nowo. Po za tym mam naprawę malutki pokój, znaczy mam dwa pokoje ;P, jeden 6-7 m2, drugi 12m2(głośniki będą transportowane). Ale mimo, że jeden pokój większy to jest w takim bloku, że wszystko się niesie jak cholera, a współlokator nie chce wytłaczanek na ścianach. Jak sądzisz?

Ukryta Zawartość

"posiadam kartę muzyczną emu-0204 usb i amplituner STR DE635, najchętniej zaopatrzyłabym się w zestaw 5.1 lecz nie jest to koniecznością. Mam mały pokój więc nie potrzebuję dużej mocy. Słucham muzyki głównie industrialnej(mówiąc luźno jest to muzyka elektroniczna) jeżeli komuś to coś powie, najbardziej odpowiadały by mi takie głośniki gdzie dobrze brzmiały by zespoły takie jak Front Line Assembly, Ministry, Static-x, lecz w nocy leci muza ambientowa, (Job Karma, Achon Satani). Lecz jeżeli nic to nikomu nie mówi, to nie musi się wstrzymywać z odpowiedzią ponieważ słucham też dużo muzyki instrumentalnej i każda podpowiedź co do głośników mi pomoże. Z góry wielkie dzięki."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.