Skocz do zawartości
IGNORED

Do czego ludziom słuzy to forum?

!Stefan

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja wiem czemu.Nie chcac segregowac choc trudno sie temu oprzec zadaje takie oto pytanie.Kto chce niech sie wpisze,mysle ze warto.Poznamy wspolnie kiedy,dlaczego i czym kieruja sie ludzie rozmawiajacy tutaj na forum wtedy kto wie lepiej ich zrozumiemy.Nie trzeba pisac konkretnie o danych osobach choc mozna,napisanie w kategoriach ogolnych kurna moze posluzy innym w rozgryzieniu czy ktos sie wpisuje bo to jego pasja i zna sie albo przeciwnie sie nie zna a naonimowo czuje sie mocny,czy wylewa tu swoje zale bo nie ma kasy i nie stac go na sprzet ktory chcialby miec a w domu pierdzi w stolek a sie zdaje duzo tutaj takich choc nie ma czym sie wstydzic bo to tylko ulotne materialne a muzyki da sie sluchac tez i na łolkmenach.

https://www.audiostereo.pl/topic/9216-do-czego-ludziom-s%C5%82uzy-to-forum/

Aleczłowieku ococichodzi napisz wyraźnie bo sama ściema i klapa.Nic kurna o tych stołkach nie zalapalemiwogole po co to wszystko.Ja tamniechce wytykac palcem ale niektorzy to maja jakieswielkie zale do świata a nie kumaja nic ze po co i nieanonimowo.Wstydzicsie nie mam czego bo to nie grzech nie czaic bazy i uleczalne jest kurna ziomy nie ?Ale nie łolkmenem heheheh :PPP

• 3 lata później...

bardzo mądre pytanie, panie stefanie

ja na przykład jestem tu ażeby pobierać nauki od niejakiego józefa maryji,

spijać z jego ust mądrość bo jako tuziemiec czyli bydlę słowiańskie i podludź

potrzebuję tego ku rozwojowi swemu, ale że rabe józiwa maryńa ostatnio z rzadka naucza to nudzę się niemiłosiernie i plotę trzy po trzy

Żartowałem, przecież zagląda tu tyle ludzi. Więc może nie do czego służy, ale dlaczego je czytają i tu się wpisują?

Bluesound Node ▶️ Synthesis Roma 96DC+ ▶️ B&W 706 S3

Na stereo zagladam z oczywistych powodow. Bocznice lubie poczytac dla zabicia czasu, a z kolotni niektorych inteligentnych osobnikow mozna sie czegos nauczyc :) Czasami jak Vlad albo Jazz:-) wkleja jakas fote to potrafie smiac sie do monitora(jak glupi!) dobra chwilke!

>narsiltm

Qrde :-) skopiowałeś mi to co już napisałem, a niezdąrzyłem kliknąć w "Dodaj wpis". Tak więc nie bedę powtarzał.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, 25 Cze 2007, 23:08

>>narsiltm

>

>Qrde :-) skopiowałeś mi to co już napisałem, a niezdąrzyłem kliknąć w "Dodaj wpis". Tak więc nie

>bedę powtarzał.

Trafila nas telepatelnia;)

odpowiedź jest banalna: wszystkie środki masowego przekazu stały się środkiem masowej histerii (ew. marketingowego prania mózgów).

fora internetowe (oczywiście po włączeniu adblocka) są jako-taką alternatywą dla zabijania czasu.

oczywiście można też się najebać zamiast do lustra to do fora... co często się tu praktykuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.