Skocz do zawartości
IGNORED

Minima Audio bez konstruktora

WaldemarK

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo

W dniu dzisiejszym przestałem pełnić obowiązki konstruktora-projektanta w firmie Minima Audio. Przyczyn takiego stanu rzeczy wolałbym nie ujawniać.

Zostawiłem "na warsztacie" kilka niedokończonych konstrukcji , kilka konstrukcji w których chętnie cos bym jeszcze poprawił , kilka niezrealizowanych pomysłów .... No i zostawiłem za soba ładnych kilka lat życia.

Chciałbym serdecznie podziękowac wszystkim Forumowiczom - i tym których miałem przyjemność poznac osobiście jak i tym z którymi kontakt miałem tylko za pośrednictwem Forum. Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa za niezasłużone pochwały jak i za głosy krytyki . Wszystkie Państwa głosy , opinie i sugestie były mi bardzo pomocne i sprawiały mi naprawde wiele radości . Dziękuję .

Z wyrazami szacunku i z pozdrowieniami

Waldemar Klawikowski

https://www.audiostereo.pl/topic/9249-minima-audio-bez-konstruktora/
  • Redaktorzy

Witam

Panie Waldemarze, mam jedynie cichą nadzieję, że nie zejdzie Pan do podziemia i możliwie szybko będziemy się mogli zapoznać z Pańskimi nowymi konstrukcjami pod nowym szyldem.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Tak... coś się czuło w powietrzu czytając ostatnie wpisy Waldka z MA. Szkoda, że tak się stało, ale niech to będzie kolejny życiowy etap w, który będzie mieć dobre zakończenie. Czego Tobie z całych sił życzę i w to wierzę.

Witam

Serdecznie dziekuje za słowa otuchy i zachety. Państwa wpisy a także nocna rozmowa z kolegą Pitbullem bardzo podniosły mnie na duchu i zmobilizowały do dalszej pracy . Efekty wkrótce.....

Dziękuje i pozdrawiam

Waldek Klawikowski

• 4 tygodnie później...

Witam Wszystkich

Firma Minima Audio nie jest bez konstruktora, tylko bez P.Klawikowskiego, który został dyscyplinarnie zwolniony.

M.A. istnieje od 1996 r. i z powodzeniem działa i działała bez Pana Waldemara, który przepracował z całego okresu ok. dwóch i pół roku.

Dlatego, jako właściciel firmy, pragnę zasugerować, że P.Klawikowski niesłusznie uważa się za człowieka niezastąpionego.

Pozdrawiam

Adam Ostrowski

Pracownika praktycznie można zwolnić dyscyplinarnie zaledwie z kilku powodów. I 99% takich zwolnień jest efektem nerwowego zachowania właścicieli, którzy zmierzają ku powolnej plajcie (i są oczywiście bezprawne tylko że przeważnie nie ma ich już z czego wyprocesować).

Ujawnianie wątpliwej wielkości tego typu wypowiedziami "bysnesmenów" na łamach publicznych może wzbudzać tylko politowanie.

pozdr.

Qubrick, nie chcę bronić MA, bardzo lubię Waldka Klawikowskiego, ale nie sądzisz że zbyt pochopnie wyciągasz wnioski? Na jakiej podstawie? Znasz sprawę, że ferujesz wyroki? Trochę zbastuj zanim znów w swym lewicowym pędzie stratujesz podejrzanych ideowo prywatnych przedsiębiorców.

Leszku - nic nam nie poie to, ze kazdy z Panow bedzie przedstawial wlasna wersje - chyba, ze posuna sie za daleko to oczywiscie da do myslenia. Wiec niech pozostanie jak jest - dwie firmy bez wzajemnych pretensji.

Bez sensu są takie publiczne przepychanki złożone głównie z niedomówień. W moim przypadku zmniejszają zaufanie jako potencjalnego klienta do OBU stron, którym życzę wielu sukcesów i wiecej opanowania.

po takich rozstaniach emocje biorą górę, do ich ochłodzenia przyda się parę dni BEZ FORUM i czytania ewentualnych wzajemnych wpisów

a z pewnością dobre kolumny potrafią robić OBIE strony i znajdą swoje miejsce na rynku, i gorących zwolenników,

czego WAM OBU życzę

Kubeł - może nie wiesz (bo Korwin Ci o tym nie powiedział) ale rozgłaszanie takich niedomówień pod adresem innych w celu uniemozliwienia im wykonywania zawodu może być objete sankcją z k.k.

Podważanie kompetencji byłych pracowników jest powszechną praktyką stosowaną przez byłych pracodawców - zwłaszcza jeżeli pracownicy stają się dla nich konkurencją. Ale świadczy tylko o miernocie takiego pracodawcy.

Pomyśl zanim napiszesz kolejny kuplet kabaretowy z cylku "świat w oczach UPR".

sorry - troche mnie poniosło - czytając forum odnoszę wrażenie że kanapowa partyjka UPR jest potęgą polityczną - pełno jej powołań w internecie.

Ale chlew usiłuje zrobić ktos inny. Po co jakies sugestie o powodach zwolnienia??? Czemu one mają służyć. Dodam że nie dalej jak wczoraj spotkałem się z podobnym sposobem postępowania "konkurencyjnego" - pracownik vs. pracodawca.

żygać już się od tego chce

pozdr.

inżynier, masz absolutną rację. Zastanawia mnie tylko, dlaczego ten chlew tak często pojawia się w wątykach, w których bierze udział Qubric. Ale zostawmy to. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.

A swoją drogą mam pytanie do MA. Kto w tej chwili jest w waszej firmie odpowiedzialny za projektowanie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.