Skocz do zawartości
IGNORED

Okazje z Media Markt 2 na Bukowskiej w Poznaniu

GOŁĄB89

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatniej wizycie w Media Markt 2 na Bukowskiej w Poznaniu znalazłem kolumny ELAC 68.2 w przystępnej cenie 1499 PLN za sztukę. Może komuś to pomoże.

Fajne ceny na zestawy kina domowego Yamahy:

1 zestaw RXV567 (7-kanałowy, skaler obrazu do Full HD, 3D, automatyczna kalibracja YPAO + BDS667+ kolumny KEF C5,C1 i centralny KEF w cenie 3499

2 zestaw: YAMAHA RXV667 (7 kanałowy, skaler obrazu do Full HD, 3D, programowalny pilot, automatyczna kalibracja YPAO, już przyzwoicie gra w stereo jak na tą półkę cenową + Yamaha BDS667 + zestaw 5 głosników Yamaha 7900(kolor wiśnia) w cenie 3599

w Media Markt nie ma okazji, a co do sprzętu to dystrybutorzy/ sklepy stosują koszmarne marże, przykład z dnia dzisiajszego, kupiłem u znajomych/ wiele lat zawsze cos tam kupuje/ blu ray Cambridge Audio BD 751 za "dobrą " ceną 3900 zł , na allegro stoi 4590 zł, niby duży upust, ale przed chwilą dostałem e maila od firmy warszawskiej odpowiedź na moją negocjacje cenową z soboty, akceptowana moja propozycje kupna za 3800 zł. z tego wynika ,że ceny są oderwane od rzeczywistości a marże ogromne, podejrzewam ,że ten CA przychodzi do dystrybutora za ok 2000 zł, moze ktoś mnie sprostuje

Może i masz racje , tylko ktoś musi pokryć koszty 40 x 0% . A główna moim zdaniem jest sprzedaż fatalna . Gro ludzi tak kupuje . Może i przeplacisz 300-400 zł , ale koszt kredytu zaciagnietego w banku na 30-40 miesięcy bedzie zdecydowanie większy .

Po za tym możesz jeszcze negocjować cenę z menagerem . 2 krotnie tak zrobiłem i byłem usatysfakcjonowany:)

Mało to , możesz zamówić to , czego szukasz. Wystarczy 5 minut rozmowy :)

Pozdrawiam.

Maciej

Fakt faktem ja u siebie w Krakowie w Saturnie tez widzialem na prawde dobre oferty. No i co jak co 36 rat 0% pozwoli większemu gronu nacieszyc sie troche lepszym sprzetem. A marze? to pomyslcie ile to jest warte jak wychodzi z fabryk iw Chinach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.